Burnu kırıldı, kulak zarı patladı

Güncelleme Tarihi:

Burnu kırıldı, kulak zarı patladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2015 01:35

İZELMAN’da çalışan otobüs şoförü Ali Çağrı’ya, yol verme yüzünden tartıştığı 3 kişi saldırdı. Burnu çatlayıp kulak zarı patlayan Çağrı, “Bu şiddet neden” diye sordu.

Haberin Devamı

İZELMAN’da çalışan şoför Ali Çağrı (39) önceki gün saat 16.30 sıralarında 35 YZ 084 plakalı otobüsüyle Üçkuyular’daki durağa yanaştı. Bu sırada 35 EB 5103 plakalı otomobilin sürücüsü iddiaya göre yol verme yüzünden Çağrı’yla tartışmaya başladı. Yol vermeyerek kendisini sıkıştırdığını öne süren sürücü otomobilden inerek otobüsün önüne geçti. Yolcular tartışmayı önlemeye çalışırken, otomobil sürücüsü ile iki kişi daha Çağrı’ya saldırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin hastaneyle götürdüğü Çağrı’nın sol kulak zarının patladığı ve burnunda çatlak olduğu öğrenildi. ‘7 gün iş göremez’ raporu verilen Çağrı’nın şikayetçi olduğu 3 kişi, ifadeleri alınıp serbest bırakıldı.

Burnu kırıldı, kulak zarı patladı

OĞLUNA PASTA ALAMADI
Beş yıldır otobüs şoförlüğü yapan, evli ve bir çocuk babası Ali Çağrı, “Biz de bir ailenin ferdiyiz. Biz hizmet vermek istiyoruz, ama son günlerde bize karşı şiddet arttı, bunu anlamış değiliz. Sabah 4’te kalkıp gece 2’de eve gidiyoruz, emeğimize yazık. Bugün anaokuluna giden oğlum ilk kez karne alacaktı. Sürpriz olsun diye pasta almak istiyordum. Ama hastanelik olduk” dedi. ? Mehmet CANDAN / İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!