Bulutlar dağıldı

Güncelleme Tarihi:

Bulutlar dağıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 00:00

PTT 1. Lig’deki ilk sınavında Manisaspor’la karşılaşan ve yenik duruma düştüğü maçta beraberliği uzatma dakikalarında attığı golle kurtaran Karşıyaka, taraftarlarına umut saçtı.

Haberin Devamı

Kongre sonrası oluşan olumsuz atmosfere rağmen, PTT 1. Lig’deki ilk sınavında Manisaspor’la dişe diş mücadele eden, yenik duruma düştüğü maçta beraberliği uzatma dakikalarında attığı golle kurtaran Karşıyaka, taraftarlarına umut saçtı. 10 bine yakın KSK’li derbi sonrası futbolcuları bağrına basarken, karşılaşma öncesi tedirginliği gözden kaçmayan Başkan Cihan Büyükoral da sergilenen futbolla derin bir “ohh” çekti.

Takımına sahip çıkan taraftarlara teşekkür eden Büyükoral, “Sahada terlerini son damlasına kadar akıtan futbolcuları, galip gelmiş gibi bağırlarına bastılar. Yönetim, taraftar, futbolcu ve teknik heyetle el ele verdiğimizde neler olduğunu gördük. Şimdi birlik zamanı. İzmir’e gelen takımların ayaklarını titretecek taraftarımız en büyük gücümüz. Eksiklerin katılmasıyla çok daha iyi olacağız” dedi. ? Ergin KARATAŞ

Haberin Devamı

Karşıyaka taraftarı varsa var
KSK’nin başında çıktığı ilk resmi maçta tribünlerden büyük destek gören Teknik Direktör Cihat Arslan taraftarlara övgü yağdırdı. “Karşıyaka, taraftarı varsa vardır” diyen Arslan, alınan puandan öte, takımın yenilgiyi kabullenmeme duygusunun sevindirici olduğunu vurguladı.

Kaf-Kaf’a Zeren şoku
Yıllardır kulüp doktoru olarak KSK’ye hizmet veren, camianın sembol isimlerinden Dr. Bülent Zeren, Sağlık Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etti. Selçuk Yaşar Tesis-leri’nde oluşturulan ve gönüllü doktorların görev yaptığı sağlık merkezinin çalışamaz duruma geldiğine dikkat çeken Zeren, “Sözleşmeli fizyoterapist geçen sezon, 7-8 aydır maaş alamayan kulüp doktoru ile masör geçtiğimiz haftalarda ayrıldı. Bu koşullarda sağlık kurulu başkanlığını yürütmek olanaksız ve anlamsız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!