Bucalı kadınların pilates mutluluğu

Güncelleme Tarihi:

Bucalı kadınların pilates mutluluğu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 01:18

Buca Belediyesi, kadınların daha sağlıklı ve sportif bir yaşam sürdürmesi amacıyla açtığı pilates kurslarında kadınlar profesyonel hocalar eşliğinde ücretsiz spor yapıyor.

Haberin Devamı

Buca Belediyesi’nin kadınlara yönelik pilates kursları devam ediyor. Kadınların sosyal hayata kazanımlarını arttırmak ve kendilerine zaman ayırıp daha mutlu bir yaşam sürebilmeleri amacıyla düzenlenen kurslara Bucalı kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Çamlıkule Spor Sanat ve Kültür Merkezi ücretsiz olarak açılan pilates kursu ile kadınlar hem boş vakitlerini değerlendiriyor hem de spor yapma imkanı buluyor.

Bucalı kadınların pilates mutluluğu

Kadınların daha sağlıklı ve sportif bir yaşam sürdürmelerini hedefleyen, buna bağlı olarak doğru beslenme alışkanlıkları ile pozitif hayat anlayışı aşılanarak kadınlara sosyalleşme imkanın sağlandığı kurslar, hafta içi üç gün hizmet veriyor. Profesyonel hocalar eşliğinde gerçekleştirilen pilates kursuna katılan kadınlar, kendilerine bu imkanın tanınmasından çok memnun olduklarını dile getirdi. 7’den 70’e bütün kadınların katılabildiği ve yoğun talep olmasından dolayı kurs sayısının artacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Bucalı kadınların pilates mutluluğu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!