Buca'da beyaz dünya

Güncelleme Tarihi:

Bucada beyaz dünya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hasanağa Bahçesi'ndeki buz pistinde müzik eşliğinde buz pateni yapmanın keyfini yaşayan gençler, zaman zaman artistik patinaj gösterileriyle izleyenlere hoş saatler geçirtiyor

600 metrekarelik pistin aynı anda 100 kişinin kaymasına imkan sağladığını belirten Tesis Müdürü Alpay Önal, komplekste sadece buz pisti değil, güç geliştirme merkezi, tenis kortları, aerobik, masa tenisi ve step salonunun da sürekli dolu olduğunu belirtti, ‘‘Hafta sonları yoğunluk artıyor'' dedi.

6- 12 yaş arası çocukların eğitim aldığı pistte, minikler profesyonel üç eğitimciye emanet ediliyor. Neşe Olcay, Duygu Kocakaya ve Latif Koca, İzmir artistik buz sporunun altyapısını oluşturduklarını belirtti. Antrenör Olcay, ‘‘İzmir'e çok sayıda başarılı sporcular kazandırdık'' dedi.

SADECE çocuklara değil, yediden yetmişe isteyen herkese ders verdiklerini belirten Neşe Olcay, disiplin isteyen bu sporun vücudu geliştirdiğini belirtti, ‘‘Özellikle bayanların kabusu olan selülitten kurtulmak için buz sporu birebir'' dedi.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanı Semra Aksu, amaçlarının amatör sporu teşvik etmek olduğunu belirterek ‘‘Spor komlekslerimizi geliştirip herkese spor yapma imkanı sunmak istiyoruz. Ana amacımız ise başarılı sporcular yetiştirip İzmir'in adını olimpiyatlarda duyurmak'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!