Bu oyun kaçmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu oyun kaçmaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2015 01:14

ÜNLÜ oyuncu Ali Poyrazoğlu’nun dünyanın en çok satan ‘Küçük Prens’ kitabından uyarladığı “Küçük Prens Bana Dedi Ki” isimli müzikal oyununu yarın ve 26 Mayıs Salı günleri Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda sahneleyecek.

Haberin Devamı

Saat 21.00’de başlayacak oyunun biletleri tiyatro gişesi ve biletix’te satılmakta. Yazarın üç önemli cümlesinden kurgulayarak uyarlamasını yapan Poyrazoğlu, aynı zamanda ‘Pilot’ ve ‘Tilki’ rolüyle sahnedeki yerini alacak. Bülent Kayabaş, Özdemir Çiftçioğlu, Eser Ali gibi tanınmış isimlerin de eşlik edeceği oyunda seyirci, Afrika çöllerinde eşsiz bir yolculuğa çıkartılıyor. Renkli kostümler, kukla gösterileri ve danslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece geçirmeyi amaçlayan gösteri, çocukluğun bitip büyüklüğün başladığı yerde şimdiyle gelecek arasında bir köprü kuruyor.

Bu oyun kaçmaz

İZMİR’DE 2 GÖSTERİ

İzmir’e kalabalık bir ekip ve iki kamyonla geldiğini belirten Poyrazoğlu, “Sadece iki günlüğüne geliyoruz. İlk günkü biletlerin bir kısmı bitti bile. Oyun İstanbul’da çok beğenildi. İzmir’de de çok iyi bir tiyatro izleyicisi olduğunu biliyorum. Herkesin içindeki çocukla buluşmasını sağlayacak. Hepimizin ihtiyacı olan saf, temiz sevgiye önem veren bir oyun olacak. Müzikleriyle, danslarıyla, kukla gösterileriyle, hayalle gerçek arasında bağlantı kurarak tüm izleyicilerin kendinden bir parçayla ayrılacağı oyun sahneleyeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!