Bu horoz başka

Güncelleme Tarihi:

Bu horoz başka
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2011 22:39

Yeni sezon öncesi 18 futbolcu gönderip 14 transfer yapan yeşil-siyahlılar, hatalardan ders alıp yine Süper Lig parolasıyla yola çıkarken, Kıbrıslıoğlu taraftardan sabır istedi.

Haberin Devamı

GEÇEN sezon 1. Lig’de çizdiği grafikle otoriteleri şaşırtan Denizlispor, yepyeni bir kadro ve hatalarından ders alarak yola çıktığı yeni dönemde hedefini yine Süper Lig olarak belirledi. 2010-11’in ilk yarısında sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin “Uzak ara şampiyon olur” dediği Horoz ikinci yarıda inanılmaz bir düşüş yaşamış ve ligi 9. bitirmişti. Üç teknik adam ve iki başkanın değiştiği bu sürecin ardından haziran ayında göreve gelen yeni Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu takımı, camiayı yakından tanıyan Güvenç Kurtar’a teslim edip, kadroyu adeta silbaştan yeniledi. Yabancıların tümü; Youla, Kofi, Braga ve Roberts gönderildi, Ahmet Cebe, Levent, Ceyhun, Murat Akyüz gibi yıldızlarla da yollar ayrıldı. İskelet kadrodan geriye sadece kaleci Evren, Yasin, Fatih Ceylan, Emin ve Can kaldı.

Haberin Devamı

Güvenç Kurtar iddialı

Horoz’da 18 futbolcunun gönderildiği ekibe 14 takviye yapıldı. Ercan, Ragıp, Koray ve Veli gibi Süper Lig kariyerli oyuncularla takıma tecrübe şırınga eden kurmaylar, gurbetçi Kenan, Huzeyfe ve Ekrem’i aldı. Yabancı kontenjanı titiz araştırmalar sonunda Odhiambo, Gohou ve Sacko ile doldurulurken, ağır sakatlığı atlatıp takıma dönen Güray en önemli transferlerden biri oldu. “Kimse endişe etmesin. Bu takım Süper Lig’e çıkacak’’ diyen Kurtar ekibine olan güvenini dile getirirken, “Heyecanım, hırsım ve isteğim üst düzeyde” sözleriyle de kendisine olan güvenini ortaya koydu. Yarışmacı bir takım kurduklarını söyleyen Başkan Kıbrıslıoğlu ise, “Tek hedef Süper Lig. Kadronun ve sistemin oturması için zaman gerekiyor. Taraftarlarımızdan bu anlamda destek bekliyoruz” diye konuştu.

TRANSFER DÖKÜMÜ

- GELENLER: Ercan (Ç.Rize), İsmail Şahmalı (Tarsus), Veli (Konya), Ragıp, Koray (Buca), Huzeyfe, Kenan Şahin (U.Berlin), Odhiambo (Invesnees), Gohou (N.Xamax ), Murat (Bolu), Burak (Akhisar Bld), Furkan (Beşiktaş), Ekrem (M’gladbach), Sacko (Etoiel El Sahel)
- GİDENLER: Ahmet Cebe (Karabük), Adem (Eskişehir), Ahmet Çağıran, İsmail Konuk (Turgutlu), Emrah Eren, Levent (Akhisar Bld), Murat, Serdar, Ahmet Solakel, (KSK), Ceyhun (Mersin), Musa Nizam (Antalya), Muhittin (Denizli Bld), İbrahim Çelik, Zafer Özgültekin, Youla (Orduspor), Koffi, Braga, Roberts (Serbest)
- KALANLAR: Yakup, Evren, Yasin, Fatih Ceylan, Erhan Kartal, Emin, İsmail Baydil, Ali Helvacı, Fatih Yiğen, Can.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!