Borcu için gasp yalanı uydurdu

Güncelleme Tarihi:

Borcu için gasp yalanı uydurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 00:00

Tektilci Erdal Ayaz, 3 kişinin kendisini bıçaklayıp 350 lirasını gasp ettiğini iddia ederek polise başvurdu. Emniyet yetkilileri, kısa sürede olayın iç yüzünü aydınlattı.

Haberin Devamı

İZMİR’in Bornova ilçesi’nde, bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalıştığı öğrenilen Erdal Ayaz, 3 kişinin kendisini bıçaklayıp 350 lira olan haftalığını gasp ettiğini iddia ederek polise başvurdu. Olay, Altındağ MTK Tekstilciler Çarşısı’nda meydana geldi. Bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan ve evli olduğu öğrenilen Erdal Ayaz (30), 350 lira olan haftalığını aldıktan sonra işyerinden ayrıldı.
Ziyarete gidiyordu
Erdal Ayaz, MTK Tekstilciler Çarşısı’nda yürürken polisi arayarak 3 kişinin kendisini bıçaklayıp 350 lira parasını gasp ettiğini söyledi. Olay yerine gelen 112 ekibi sağ bacağından yaralanan Ayaz’ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Taburcu edilen Ayaz, ifadede eski işyerinde çalışan arkadaşlarını ziyarete giderken çarşı içinde 3 kişinin önünü kestiğini, kendisini bıçakladıktan sonra cebindeki zarfta bulunan 350 lira parayı alıp kaçtığını iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!