Bodrum'da "Canlar Şenliği"

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda Canlar Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 12:44

BODRUM Belediyesi'nin destekleri ile Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği ve Kumköy Muhtarlığı'nın birlikte düzenlediği 'Bodrum Canlar Şenliği'ne yoğun katılım sağlandı.

Haberin Devamı



Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Bodrum Canlar Şenliği'ne CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, CHP eski dönem milletvekillerinden Fevzi Topuz, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve kadın kolları üyeleri, Bodrum Belediyesi Meclis üyelerinin yanı sıra Milas ve Bodrum'dan çok sayıda vatandaş katıldı.
Cem Yalçın yönetimindeki Bodrum Alevi Bektaşi Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nun konseriyle başlayan şenlikte TRT sanatçıları Rıfat Kurt ve İbrahim Can türkülerini seslendirdi. Derneğin semah ekibi yerel sanatçı İlhan Özçelik'in sazı eşliğinde gösteri sundu. Fatoş&İlhan Özçelik, Aşık Cemal Hakiroğlu, Eğitim-Sen Bodrum Şubesi Müzik Grubu ve Grup Abdal'ın gece geç saatlere kadar süren müzikleri eşliğinde şenlik devam etti.
Başkan Kocadon, "Yolu Atatürk'ün gözündeki ışık yolu olan, siz medeni insanlarla beraber olmaktan son derece gururluyum ve mutluyum. Gönlünüzdeki sevgi, insana vermiş olduğunuz saygı hepimizin örnek alması gereken bir davranış. Özellikle benim zor günlerimde asla yalnız bırakmayan bu can kardeşlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Umarım ki çok kısa bir süreçte Bodrum'da da çok güzel bir açılış yapacağız" dedi. Dernek Başkanı Cem Yalçın, Kocadon'a desteklerinden ötürü plaket vererek teşekkür etti. Şenliğe katılanlara yapılan yöresel yemekler ikram edildi, anneler çocukları ile birlikte uçurtma uçurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!