Bodrum Mavisi Aşkına

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Mavisi Aşkına
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 23:52

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Ressam Mine Burak'ın 'Bodrum Mavisi Aşkına' isimli enstalasyon (yerleştirme sanatı) sergisi, beğeni topladı.

Haberin Devamı

Konacık'taki Avenue Bodrum AVM Sanat Galerisi'nde kokteyli açılan 'Love in Blue Bodrum' (Bodrum Mavisi Aşkına) isimli sergide, Ressam Mine Burak'ın yaptığı enstalasyon eserler görücüye çıktı. Bodrum mimarisinde kullanılan Akdeniz mavisi ve beyaz ile begonvil çiçeklerinin renklerinin ağırlıkla kullanıldığı eserler, sanatseverler tarafından beğeni kazandı. Sergide 69 eserin yer aldığı söyleyen Burak, "Bodrum'u anlatan farklı konseptlerde bir sergi düzenledim. Bizler Bodrum deyince tabi ki aklımıza beyaz evlerimiz geliyor.

Bodrum Mavisi Aşkına


Bu evlerin korunmasına kültürel katkıda bulunuyorum. Bu katkıyı, her gelen ziyaretçimize tek tek Bodrum'un özelliklerini anlatarak hizmet etmek istiyorum. Bodrum balıklarım var, Bodrum yaşantısı ve buradaki mutluluğu anlatan çizgi karakterlerimi sergiliyorum. Bodrum'un mavisi beyaz evleri ve kırmızı begonvilleri sevgilerin en güzelini yansıtıyor" dedi. Serginin 22 Şubat tarihine kadar ziyarete açık kalacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!