Bodrum’da sahte imza krizi var

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da sahte imza krizi var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2012 00:00

CHP Bodrum’da 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak delege seçimleri öncesi, Ortakent-Yahşi teşkilatında 30 üyenin sahte imzayla partiden istifa ettirildiği iddiası patlak verdi.

Haberin Devamı

Genel Merkez’den önceki gün belde teşkilatına ulaşan listede üye sayısının 350’den 320’e düştüğünün görülmesi şaşkınlık yarattı. CHP Genel Merkezi Üye Yazım Merkezi’nde yapılan araştırmada, 30 kişiden, aralarında Çelebi Güldaş, Müjgan Derici, Nunol Köse, Yasemen Berber, Buse Gökpınar, İsmail Yiğit Eroğlu, Havva Tabak, Ümmühan Yürük, Mehmet Serkan Özcan, İsmail Karaoğlan ve Mustafa Yıldız’ın da bulunduğu üyelerin dilekçelerindeki el yazısı ve imzaların kendilerine ait olmadığı fark edildi. Ancak, dilekçenin altında bulunan, CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Durmuş Ali Öztürk’le Belde Başkanı Çiğdem Erko’nun imzalarının ise gerçek olduğu öne sürüldü.

Üyeler isyan etti

Sahte dilekçe ve imzalarla istifa ettirildiklerini öne süren üyelerden beşi, Cumhuriyet Savcılığı ve jandarmaya gidip, İlçe Başkanı Öztürk, Belde Başkanı Erko, İlçe Sekreteri Fuat Acar ve Beldelerden Sorumlu Hüseyin Özten hakkında evrakta sahtecilik, bilerek ve isteyerek görevi kötüye kullanma suçlamasıyla şikayette bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!