Biz o paraları 4 yılda harcamadık

Güncelleme Tarihi:

Biz o paraları 4 yılda harcamadık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 00:00

Bu sezon 7 milyon TL harcayan Göztepe’nin yapamadığını başarıp, Bank Asya’nın kapısına dayanan yeşil-siyahlı ekibin çalıştırıcısı, “Bu iş parayla olmuyor” dedi. Atilla Özcan, “Göztepe devre arasında transfer yapmasaydı rahat çıkardı” diye konuştu.

Haberin Devamı

İKİNCİ Lig Yükselme Grubu’nda normal sezonun bitmesine 5 maç kala 6 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Akhisar Bld Bank Asya 1.Ligi’nin kapısına dayanırken, Teknik Direktör Atilla Özcan gündeme ilişkin ilginç açıklamalar yaptı. Bu sezon 7 milyon TL harcayan Göztepe’nin 7. sırada yer aldığı ligde en yakın rakibine 5 puan fark yapan yeşil-siyahlı ekibin çalıştırıcısı, “Biz o parayı 4 yılda harcamadık. Bu işler para harcamakla olmuyor” dedi.

Tam uyum sağlamışken

Göztepe’nin en büyük hatasının sürekli kadro değiştirmek olduğunu dile getiren Atilla Özcan, “Aslında sezon başında Göztepe’yle birlikte Bank Asya’ya çıkacağımızı umuyordum. Ancak lige uyum sağlamaları uzun sürdü. Tam uyum sağladılar derken, ara transferde takımı değiştirdiler. Bence Kademe Grubu’ndaki kadroyla devam etselerdi, bugün ilk ikide olurlardı. Çünkü o takım iyi top oynamaya, ligi forse etmeye başlamıştı” diye konuştu.

Yine gençlerle devam

Haberin Devamı

Bank Asya 1. Ligi’ni büyük ölçüde garantilediklerini kaydeden Özcan, yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirterek şöyle dedi: “Gidecek oyuncuların durumuna göre transfer yapacağız. Çünkü neredeyse takımdaki bütün futbolculara teklif var. Şu anda kadroya girmeyen Sami, Sergen, Bekir, Önder, Emrah gibi gençler en büyük kozlarımız olacak. Karabüklü Emenike kalitesinde isim bulamazsak, yabancı da almayız.”

Bizi merak ediyorlar

Türkiye genelinde tanınırlıklarının başarılarıyla birlikte arttığını, gittikleri il ve ilçelerde büyük ilgi gördüklerini kaydeden Özcan şöyle devam etti: “Futbolseverler bizi merak ettikleri için maça geliyorlar. Tokat’ta Şanlıurfa’da maçtan önce tribüne çağırıp alkışladılar. Ama bizim seyircimiz de çok centilmen. Sahamızda aldığımız iki yenilgiden sonra rakip takımı alkışlarla uğurladılar. Futbolda ne ekersen, onu biçiyorsun.”

Kovulmadan asla bırakmam

GELECEK sezon için henüz yönetimle masaya oturmadığını ancak görevine devam edecek gibi hazırlık yaptığını söyleyen Atilla Özcan, “Akhisar’dan kovulmadan gitmem” dedi. Özcan şöyle devam etti: “2006’dan beri buradayım. Göreve geldiğimde 3. Lig’de düşme potasında olan takımı yönetimle, belediye ile taraftarla, el ele verip buralara taşıdık. Akhisar’la, yönetimle, seyirciyle aramızda sağlam bir bağ oluştu. Şimdiye kadar sezon başlarında değil pazarlık yapmak, yöneticilerle doğru dürüst konuşmadım bile. İki dakika görüşüp anlaştık. Herhalde yine böyle olur.”

Gereksiz kart göreni çıkarırım

Haberin Devamı

FUTBOLCULARINI hakemlere ve rakip takım oyuncularına karşı saygılı olma konusunda sık sık uyardığını, bu gerekçeler sonucu sarı kart gören futbolcuya 500 TL ceza verdiklerini dile getiren Atilla Özcan, “Deplasmanda oynadığımız son Tokatspor maçında en büyük gol silahlarımızdan biri olan Doğan 18. dakikada kendisine yapılan bir faulü vermediği için hakeme itiraz edince sarı kart gördü. 22. dakikada kendisini oyundan çıkardım. Tokatsporlu taraftarlar bile ‘Deli mi bu antrenör’ dediler. Ama gereksiz kart göreni affetmem. Fair-Play, bizim için en az şampiyonluk kadar, hatta daha fazla önemli”
şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!