Bitsin artık bu hasret

Güncelleme Tarihi:

Bitsin artık bu hasret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2010 00:00

Fırtına, Yeni Buca Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçta K.Erciyes’i yenip Süper Lig vizesini almak istiyor.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde normal sezonun son haftasına 61 puanla ikinci sırada giren Bucaspor, bugün Yeni Buca Stadı’nda saat 20.00’de Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek. Dört hafta önce takipçisi Adanaspor’a 7 puan fark atmışken, son dört maçta kaybettiği 9 puan yüzünden şansını zora sokan Fırtına, K.Erciyes’i yendiği taktirde, aynı puana sahip olduğu Adana’yı ikili averajda geride bırakıp Süper Lig’e çıkacak. Aynı saatte şampiyonluğu daha önce garantileyen Karabük’ü ağırlayacak Adanaspor rakibiyle berabere kalırsa Buca’ya beraberlik, yenilirse mağlubiyet bile yetecek.

Cenk ve Mbemba  sakat

Süper Lig’de 2002-2003 sezonundan bu yana temsilcisi bulunmayan İzmir’in yedi yıllık hasretine son vermeye kararlı olan sarı-lacivertli ekip, FIFA kokartlı hakemlerimizden Halis Özkahya’nın yöneteceği karşılaşmaya iki eksikle çıkacak. Sakatlığı süren Cenk yedek soyunurken, Mbemba kadroda yer almayacak. Biletleri önceki gün satışa çıkan ve 4 saatte tükenen zorlu randevuyu D Spor naklen ekrana getirecek. Bucaspor’un 82 yıllık tarihine altın bir sayfa yazmak istediklerini belirten Teknik Direktör Özcan Kızıltan, İzmir’in Süper Lig kutlamasına hazır olmasını söyledi.

Temsili kupa ile tur

Haberin Devamı

SÜPER Lig’e çıkacaklarına inanan Bucalı yöneticiler, kutlama programını hazırladı. maçın ardından futbolcular temsili bir kupa ile havai fişek gösterisi eşliğinde tur atacak. Şenlikler daha sonra Çevik Bir Meydanı’nda kurulacak konser alanında devam edecek. Ayrıca Forbes Caddesi’nde ve Şirinyer’de kortej düzenlenecek. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim pazartesi günü Vali Cahit Kıraç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımı ile vapurla Körfez turu atacak. Bu arada ilk 6’ya kaldığı için Bank Asya’dan 100 bin TL prim alan Bucaspor’a ilk ikiye girdiği taktirde 50 bin TL daha ödenecek. Sarı-lacivertli kulübe sezon boyunca maçlarını ortalama 5 bin seyirciye oynadığı için Federasyon tarafından 100 bin TL ödül verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!