Bir cinayet ve bir dram

Güncelleme Tarihi:

Bir cinayet ve bir dram
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2011 00:00

AKHAN Mahallesi, 133 Sokak’ta 26 Şubat gecesi peşpeşe silah sesleri duyuldu. Polis, bir süredir işsiz olan kamyon şoförü Veysel İnal (46) ile inşaat işçisi Nasır Barlas’ı (45) başlarından av tüfeğiyle vurulmuş buldu.

Haberin Devamı

İnal’ın olay yerinde öldüğü belirlenirken, ağır yaralı Barlas, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Arkadaşlara gözaltı

Polis, İnal ve Barlas’ın olay günü en son V.A. ve T.Y. ile içki içerken görüldüğünü belirledi, ikili gözaltına alındı. V.A. suçunu itiraf edip, “Veysel’le aramızda, küs olduğum ‘Emin’ ismindeki bir arkadaşıma laf taşıyıp, dedikodu yaptığı için tartışma çıktı. Kavga ettik. Öfkeyle evden av tüfeğimi alıp geldim. Veysel’i ve yanındaki Nasır’ı vurup kaçtım” dedi. V.A., cinayet ve yaralama, T.Y. ise, delilleri karartmak suçundan adliyeye gönderildi.

FİLM GİBİ ÖYKÜ

Cinayet kurbanı Veysel İnal, idddiaya göre 1993’te bir oğlunu İngiliz bir aileye evlatlık verdi. İnal, diğer oğlunu da vermek isteyince eşi Hacer İnal evi terk etti. İkisi kız, üç çocuğuyla Acıpayam’daki baba ocağına dönen eşinin peşine düşen Veysel İnal, tartıştığı kayınpederi ve kayınvalidesini bıçakla yaralayınca cezaevine girdi, uzun süre kaldı. Ailesi, eşinin cezaevine girmesinin ardından Hacer İnal’ı çocuklarıyla sokağa attı. Bunalıma giren talihsiz kadın akli dengesini yitirdi, sokaklarda yaşamaya başladı, sonunda baba çocukları eve aldı. Dedeleriyle kalan çocuklara Denizli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün yardım ettiği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!