Binali Yıldırım’dan Urla turu

Güncelleme Tarihi:

Binali Yıldırım’dan Urla turu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 12:28

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Urla Çeşmealtı’nda muhtarlar, STK’lar Dernekler, oda başkanları ve halk ile toplantı yaptı.

Haberin Devamı

Kaptanoğlu Restoranında düzenlenen kahvaltılı toplantıda yerel yöneticiler ve temsilciler bölgenin sorunlarını Binali Yıldırım ile paylaştı. İzmir’in Türkiye için farklı bir önemi olduğuna vurgu yapan Yıldırım Urlalılara bir müjde verdi. Yeni yapılan 200 yataklı Urla Hastanesinin şimdiden yetersiz kaldığını söyleyen vatandaşlara hastanenin kapasitesini 2 katına çıkartma sözü verdi. Çeşmealtı yat limanı ile ilgili çalışmaların 2011 yılında 35 proje kapsamında gündeme geldiğini ifade eden Yıldırım "Bir projenin uygulamaya konması en kolay iştir. Esas mesele projelere izin çıkması. Bürokrasi eskiye göre çok daha iyi ama esas olan zihniyeti değiştirmek. Zihniyet neyse mevzuat o oluyor. İzmir bunun en güzel örneği" dedi.

Urla merkezde düzenlenen mini miting ile vatandaşlara seslenen Binali Yıldırım 1 Kasım seçimlerinin ülkenin istikbalini belirleyecek öneme sahip olduğunu ifade etti. Yıldırım seçimlerde Urlalılardan destek isterken "Vereceğiniz desteğin kat kat fazlasını geri alacağınıza söz veriyorum. Biz yolları böldük gönülleri birleştirdik.

Haberin Devamı

’Adam ola ki bıraka bu dünyada eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser.’ Çok şükür çok eserimiz var" dedi.

Esnafla tek tek tokalaşan Yıldırım selfie yapmayı, vatandaşlara tavuk pilav servisi yapmayı da ihmal etmedi.

Günün sonunda İstanbul Ticaret Odasının, Çeşme Sheraton Otelde düzenlediği yemeğe katılan Binali Yıldırım İstanbullu işadamlarına İzmir’in ilçelerini tek tek sayarak oraları da gezmelerini önerdi. "Sizleri Çaka Bey’in memleketinde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz diyen Yıldırım "İzmir ilklerin şehridir. İzmir Türkiye’ye ihracatı öğreten kent, Avrupa’ya açılan kapımız ama son zamanlarda bu özelliğini kaybetti. Biz İzmir’i marka şehir yapabiliriz. Bizim hayalimizdeki 2023 Türkiye'sinin en büyük ikinci şehri İzmir olacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!