Beyaz Ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2009 00:00

Bornova Anadolu Lisesi Vakfı’nın Ege Palas Oteli’nde düzenlenen balosuna İstanbul, Antalya ve Aydın’dan gelen mezunlar da katıldı. Mezunlar yeni yıla birlikte ‘merhaba’ dedi.

Haberin Devamı

BORNOVA Anadolu Lisesi Vakfı (BALEV), gelenekselleşen Beyaz Ödülleri’nden birini daha gerçekleştirirken yeni yıla da merhaba dedi. Ege Palas Oteli’nde düzenlenen baloya İzmir’deki üyelerin yanı sıra İstanbul Temsilcisi Serhat Demirel, Ankara Temsilcisi Emre Taşdelen, Antalya Temsilcisi Sedat İşbilen, Aydın Temsilcisi Hedef Özgün ve illerde ikamet eden mezunlar da katıldı. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de baloya katılanlar arasında yer aldı.Törende konuşan Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Ayşen Tekşen, her yıl 4 kategoride dağıtılan ödüllerin bu yıl da 3 dalda okul mezunlarının başarılarına göre saptanarak verildiğini belirtti.

KİMLER ÖDÜL ALDI

Haberin Devamı

Büyük Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu ödül alanlar şöyle: Beyaz Yorum Ödülü; Türkiye’de caz davulculuğunda akla gelen ilk isimlerden olan, Berkley mezunu, 1978 mezunu Ateş Tezer’e, Beyaz Yatırım Ödülü; Turizm ve inşaat sektörünün başarılı isimlerinden, eğitim gönüllüsü, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, 1968 mezunu Ferit Meriçten’e, Beyaz Düşünce Ödülü; Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği profesörü 1972 mezunu Prof. Dr. Cevdet Aykanat’a, Beyaz Yaşam ödülü ise Foça Belediye Başkanlığı yapan, yaşadığı kente kendi adını taşıyan sayısız eğitim kurumu, sağlık ocağı ve kültür merkezleri kazandıran, Reha Midilli’ye verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!