Belediyeden hırsızlık

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden hırsızlık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2012 00:00

Menemen Belediyesi’nin Şehit Kemal Caddesi’ndeki hizmet binasına dün sab.ah gelenn çalışanlar, birinci kattaki tahsilat servisine çıkınca tüm gelirin toplandığı çelik kasanın, oksijen kaynağıyla parçalanıp açıldığını fark etti. polise haaber verdi.

Haberin Devamı

Polis ekipleri, binanın arkasındaki emlak servisinin penceresi zorlanarak içeeri girildiği, yaklaşık 45 dakika uğraşarak kasanın açıldığı belirledi. Belediyenin arka tarafında güvenlik kamerası bulunmadığı belirlenirken, hırsızlığın, cuma akşam mesai bitiminden pazartesi sabahına kadar herhangi bir zamanda yapıldığının sanıldığı belirtildi.

Ayak izi bulundu

Kasada, iki üç günlük tahsilat olan yaklaşık 200 bin TL değerinde para ve çek bulunduğu tahmin edilirken, kesin miktarın belirlenmesi için sayıma başlandığı kaydedildi. İncelemeler sırasında hırsızın olduğu sanılan bir ayak izi bulunurken, tüm delillerin titizlikle kriminal laboratuvarda inceleneceği, geniş çaplı araştırma başlatıldığı bildirildi.

Vatandaşın parasıydı

Binada hafta sonları güvenlik görevlisinin geceleri geldiğini belirten CHP’li Belediye Başkanı Tahir Şahin, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Binamız çok eski. Projemizi hazırlayıp yenileme çalışmalarına başlayacağımız sırada bu üzücü olay meydana geldi. Hırsızların ne zaman içeri girdikleri henüz kesin değil. Bu konuda araştırma sürüyor. Ne kadar miktarın çalındığı da sayım sonrası ortaya çıkacak. Gerçekten çok üzgünüz. Çalınan belediyenin, Tahir Şahin’in değil, vatandaşın parası. Vatandaşına bunu yapanların yakalanıp bir an önce adalet önüne çıkarılmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Şahin, idari soruşturma da başlatacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!