Bebeklere "Nefes defilesi bu akşam

Güncelleme Tarihi:

Bebeklere Nefes defilesi bu akşam
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2014 13:24

İZMİRLİ Modacı Ertan Kayıtken, bu akşam eserlerini çocuklar için sergileyecek. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı ile yaptığı işbirliği sonucu Hilton Otel’de gerçekleşecek “Nefes” adlı koleksiyon defilesinin geliri prematüre bebeklere nefes aldıran ventilatör cihazı için kullanılacak.

Haberin Devamı


Bebekler için elini taşın altına koyan Ertan Kayıtken, bebeklere “nefes” olmak için kolları sıvadı. Bu akşam Hilton Otel’de yapılacak defileye iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katılması beklenirken Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne solunum cihazı alınacak. Birbirinden özel koleksiyonların görücüye çıkacağı ve koreograf Öner Evez’in koreografisinde gerçekleşecek olan defilede ünlü mankenler Tülin Şahin, Ebru Öztürk, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan ve toplamda 25 model podyuma çıkacak.
“Nefes” projesi defilesine Metis Mücevherat Cansın Çiloğlu, öner Evez Fashions Event Management ve ekibi, Monjardin Ali Deniz, Alpay Tekstil Serkan Alpay, Diva Müzik Ses - Işık Ferit Mermerci, Ayakkabı Tasarım Gökhan Talay, Saç Tasarım Şener Sangül, Make- Up Tuğberk Yılmaz ve Hilton İzmir Oteli destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!