Bay şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Bay şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2012 00:00

Kariyerinde 16 Türkiye Şampiyonluğu, 15 Türkiye ikinciliği, 9 Türkiye üçüncülüğü bulunan Devrim’in koleksiyonunda 80 tane de İzmir Birinciliği var. Tecrübeli teknik adam sadece bu yıl yedi kupa kazandı.

Haberin Devamı

HENTBOLE 35 yıldır aralıksız hizmet veren, yetiştirdiği sporcularla sayısız başarının altına imzasını atan Antrenör Muhsin Devrim, kırılması zor bir rekorun da sahibi. Kariyerinde 16 Türkiye Şampiyonluğu, 15 Türkiye ikinciliği, 9 Türkiye üçüncülüğü bulunduğunu belirten Devrim’in kupa koleksiyonunda 80 tane de İzmir Birinciliği var. Sadece bu yıl çalıştırdığı altı takımı da İzmir Şampiyonu yapan Devrim bir kucak dolusu kupa alırken, Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’ni Türkiye Şampiyonu yapmayı da başardı.

Zaferden zafere

Suphi Koyuncuoğlu Lisesi genç kız takımıyla 12-16 Mart’ta Kocaeli’deki finallerde Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Devrim, yıldız kızlarda Zehra Hoca İlköğretim Okulu’yla, küçük kızlarda ise Mevlana İlköğretim Okulu’yla İzmir Şampiyonluğu’na ulaştı. Aynı zamanda İzmir BŞB’de de antrenörlük yapan Devrim, kulüplerde de gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde bütün rakiplerini geride bırakarak İzmir’de zaferden zafere koştu.

Haberin Devamı

Hırvatistan yolcusu

Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nin Hırvatistan’da 14-22 Nisan’da düzenlenecek Liselerarası Dünya Hentbol Şampiyonsı’nda ülkemizi temsil edeceğini belirten şampiyonkolik antrenör, “(C) Grubu’nda Brezilya, İsveç, Hırvatistan, Belçika ve Hollanda ile mücadele edeceğiz. Rakiplerimiz güçlü takımlar. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Final oynamayı çok istiyoruz. Türkiye’ye bir kupayla daha dönmek için çaba harcayacağız” diye konuştu.

Hiç hentbol oynamadı, ama

AKHİSAR’da 1948 yılında doğan Muhsin Devrim, evli ve 2 çocuk babası. Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu. 1994 yılında Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nden emekli oldu. Sekiz yıldır İzmir Büyükşehir Beledyespor’da hentbol antrenörlüğü yapıyor. Bu branşta kupa koleksiyonu yapmasına rağmen kendisi hiç hentbol oynamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!