Batdal yedek çıktı

Güncelleme Tarihi:

Batdal yedek çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2011 00:00

BUCASPOR’da üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra Galatasaray’a giden, sonra da Konyaspor’a kiralık verilen Mehmet Batdal, eski takımına karşı yedek soyundu. İzmir patentli Mehmet Çağıran ise ilk 11’de sahaya çıktı.

Haberin Devamı

? SÜPER Lig’de Yeni Buca Stadı’nda oynadığı ilk maçta Kasımpaşa’yı 4-0 yenen Bucaspor, altı puanlık randevuda Konyaspor’u da kendi evinde ağırladı. Yeni yapılan balkon tribünü maçta açılmazken, sarı-lacivertli taraftarlar kendilerine ayrılan bölümleri büyük ölçüde doldurdu.
? KONYASPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan cezalı olduğu için karşılaşmayı tribünden izlemek zorunda kaldı. Yeşil-beyazlı ekibin başında Antrenör Tacettin Doğan vardı. Ziya Doğan, Gaziantep’te ilk 11’de oynattığı Mehmet Batdal’ı idman ve maç eksiği bulunduğu için bu kez kulübeye çekti.
? BUCASPOR Teknik Direktörü Samet Aybaba, geçen haftaki Gençlerbirliği maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de tek değişikliğe gitti. Beşiktaş’tan kiralanan Samet Bülbül maça yedek başlarken, Erkan ilk 11’deydi. Bucaspor Antrenörü Recep Çetin de cezası nedeniyle tribünde oturdu.
? ALTI puanlık karşılaşmada Konya’ya yaklaşık 150 kişilik bir grup destek verdi. Konuk ekibin taraftarları, Buca’nın kardeş kulübü Mersin İdmanyurdu aleyhine maçın başında slogan atınca kısa süreli gerginlik yaşandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!