Başvurular başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Başvurular başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 01:11

REKLAM sektörünün en yaratıcı ajanslarının ve reklamların ödüllendirildiği, reklamverenlerin başarılarının belgelendiği 12. Kırmızı Ödülleri'nde bugüne kadar farklı kategorilerde gerçekleşen Bölge Ödülleri, bu kez Kırmızı ile aynı kategori başlıklarını içeriyor.

Haberin Devamı


2010'dan bu yana düzenlenen Kırmızı Bölge'nin başvuruları 17 Mart Salı günü başlıyor. 5. Kırmızı Bölge Basında En İyiler Reklam Ödülleri'nde, 1 Mayıs 2014 - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış reklamlar yarışacak. Toplam 44 kategori içeren, katılımcıların kategori birinciliği, büyük ödül Kıpkırmızı ve özel ödüller için yarışacağı 5 Kırmızı Bölge'nin son başvuru tarihi 4 Mayıs 2015 olarak belirlendi.
Duyuru adresleri
Katılımcılar, www.kirmiziodulleri.com sitesinden katılım koşulları, kategorilerin detayları, Hürriyet Özel Ödülü, Altın Koza Afiş Yarışması, Genç Kırmızı ve Radikal Canlı Kırmızı yarışmaları ile ilgili duyurulara ulaşabilecekler. Sosyal ağlarda ise, facebook.com/kirmiziodulleri ve twitter.com/kirmiziodulleri adreslerinden takip edilebilir. ? İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!