Başkanlığa dönmüyor kitap yazma kararında

Güncelleme Tarihi:

Başkanlığa dönmüyor kitap yazma kararında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 23:12

MHP İzmir 1. Bölge üçüncü sıradan milletvekili adayı gösterilen ancak seçilemeyen Müsavat Dervişoğlu, yerel ve genel seçim hüsranının ardından inzivaya çekildi.

Haberin Devamı

Dervişoğlu, şunları söyledi: “Uzun yıllar İzmir’in hizmetinde bulundum. Bu güzel şehrin beni bağrına bastığına inanıyorum. Ancak halktan gördüğümüz sevginin oya dönüşmesini sağlayamadığımız ve beklentilerimize cevap bulamadığımız da bir gerçek.  Seçimlerde alınan netice, yaşadığım kentle aramda oluşan sevgi bağına asla zarar vermemekle birlikte, beni farklı kararlar almaya zorluyor. Siyaset uzun bir yolculuk olduğu için, inatçı bir kişilik de gerektiriyor. Doğrusunu isterseniz vazgeçecek değilim. Her zaman olduğu gibi yine doğru bildiklerimi ifade etmeye devam edeceğim. Yalnız bunu hangi alanda ve hangi statüde sürdüreceğimi süreç belirleyecek. Doğru lafı, doğru zamanda ve uygun zeminde söylemeyi hedefliyorum. O nedenle, ‘Menzili Allah bilir, aldım başımı gidiyorum’ demekle yetiniyorum.”

Bol bol okuyor

Haberin Devamı

Kızı Zeynep’le bol bol kitap okuyan ve önümüzdeki süreçte kitap yazmaya hazırlanan Müsavat Dervişoğlu, iktidarın İzmir projelerinin takipçisi olacağını da belirtti, “Bundan sonra tüm İzmirliler gibi ben de seçim döneminde kamuoyuyla paylaşılan vaat ve taahhütlerin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği hususunun takipçisi olacağım. Önümüzdeki dört yıl içinde verilen sözler unutulur, kentin geleceği açısından atılması gereken adımlar atılmazsa bunun bedeli herkes için ağır olur” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!