Başkan Kar’ın gitar merakı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kar’ın gitar merakı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2008 00:42

MANİSA Belediye Başkanlığı’nda yaklaşık 4.5 yıldan beri görev yapan Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, fırsat buldukça avukat ve siyasi kimliğinin yanında farklı yönlerini de ortaya koyuyor.

Manisa Belediyesi bünyesinde kurulan Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (MASMEK) 2008-2009 sezonu açılış töreninden önce öğrencilerin verdiği mini gitar konserine katılan AKP’li Belediye Başkanı Kar, gençlik günlerini hatırlayarak gençlerden birisinin gitarını eline aldı. MASMEK öğrencileri ile ünlü sanatçı Adamo’nun seslendirdiği "Her yerde kar var" parçasını öğrencilerle söyledi.

Başkan Kar, MASMEK’in Manisa için çok önemli bir değer olduğunu dile getirerek, "Bu kurslarda iş bulma fırsatı var. Bu kurslarda altın bilezik var. Artık günümüz kalifiye eleman arayan bir dönem. Toplumun artık her kesimi nitelikli eleman istiyor. Bu nedenle de MASMEK’te açılan kurslarımız Manisalı vatandaşlarımız için bulunmaz bir nimet. Bir gün belediye başkanlığı görevini bıraktıktan sonra sokaklarda gezerken, bir Manisalı vatandaşın, "Başkan Kar zamanında açılan kurslar sayesinde iş fırsatı buldum" demesi dünyanın en mutlu insanı yapar beni. Biz kendimiz için değil, Manisa’ya kalıcı eserler bırakmak için gayret gösteriyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!