Balıkesirspor yine penaltılarla elendi

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor yine penaltılarla elendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 14:30

ZİRAAT Türkiye Kupası 3’üncü tur müsabakasında 2’nci Lig takımı İnegölspor’a 4-2 yenilerek elenen Balıkesirspor, bir yıl sonra yine aynı kabusu gördü.

Haberin Devamı

Geçen sezon Süper Lig’de mücadele ederken, 2-0’lık Galatasaray galibiyetinin ardından Türkiye Kupası’nın 2’nci turunda 3’üncü Lig temsilcisi Balçova Yaşamspor’la karşılaşan kırmızı beyazlı ekip, normal süresi 1-1 biten maçta rakibine penaltılarla 4-2 yenilerek elenmişti. Bu sezon da 3’üncü turda 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta düşme hattında yer alan İnegölspor’la eşleşen Balıkesirspor, dün İnegöl deplasmanında normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada rakibine penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup olarak kupadan elendi.

Bu arada teknik direktör Fikret Yılmaz, takımın başında çıktığı 2 lig 1 kupa maçında galibiyet yüzü göremedi. Bu müsabakalarda iki beraberlik bir yenilgi alan Yılmaz, kupanın her zaman sürprizlere gebe olduğunu belirterek, "Oyuncuları konsantre etmekte zorlandığımız bir durumla karşılaştık. İnegölspor da çok iyi oynadı. Uzatmaya giden maçı penaltılarla kaybettik. Penaltılar biraz da şans gerektiriyor. Keşke sonuç 90 dakikada belli olsaydı da 120 dakikaya uzamasaydı. Çok önemli iki oyuncumuz Kerim ve Hamit sakatlandı. Hem elendiğimizi, hem bu futbolcuların sakatlanmalarına üzüldük. Umarım Karşıyaka maçına kadar iyileşirler" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!