BAL mezunları Ata'nın huzurunda

Güncelleme Tarihi:

BAL mezunları Atanın huzurunda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2012 00:00

İzmir Koleji ve Bornova Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği; geleneksel Anıtkabir Ziyaretleri'ni İstanbul, İzmir ve Ankara'dan gelen mezunlarıyla gerçekleştirdi.

9 yıllık köklü ve saygın geçmişiyle, ülkemizin eğitim ve öğretim yaşamına son derece önemli katkıları bulunan Bornova Anadolu Lisesi; Mezunlar Derneği BALMED'in organizasyonuyla, bu yıl da İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümünü anmak ve halihazırda Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mezunlarını temsilen Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'e saygı, minnet ve şükran duygularını bir kez daha ifade etmek için geleneksel Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.
Tören, Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Nejat Almış, Balspor Başkanı Ersan Odaman ve Balmed Başkanı A.Serhat Demirel'in mozoleye çelenk koymasının ardından Balmed Başkanı Serhat Demirel'in Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalamasıyla gerçekleşti. Demirel, deftere, “Bir 9 Eylül günü İzmir'de göndere çekerek bize emanet ettiğin bayrağı, canımızdan kıymetli tutacak, günü geldiğinde Cumhuriyet'in en büyük güvencesi olarak gördüğün Türk Gençliği'ne devredecek ve güvenine layık olmaya çalışacağız” yazdı.
Tören, mezunların Anıtkabir Müzesi'ni gezmeleriyle son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!