Aydınlılar bu yıl da tiyatroya doyacak

Güncelleme Tarihi:

Aydınlılar bu yıl da tiyatroya doyacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2011 00:00

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni sezon için iki oyun hazırladı.

Haberin Devamı

Yılmaz Onay’ın yazdığı, Serkan Fırtına’nın yönettiği “Şarkılarımız Ölmesin” adlı, savaşın anlamsızlığına karşı barışın ve beraber yaşama duygusunun güzelliklerini sunan oyun, Şükran Güngör Sahnesi’nde her çarşamba ve 15 günde bir cumartesi günleri saat 14.00’te perdelerini açacak. Yıl boyunca küçük izleyicileri, ailelerini ve öğretmenlerini ağırlayacak. Büyükler için de Aziz Nesin’in önemli kara komedilerinden “Hadi Öldürsene Canikom”, belirlenen aylık program çerçevesinde yine Şükran Güngör Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Mutlu ve umutluyuz

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, Aydınlı tiyatroseverler için önemli bir repertuvar hazırladıklarını söyledi. Fırtına, “Yeni bir sezon açılırken mutluyuz ve geleceğe umutla bakıyoruz. Bu yıl çok değerli yazarların oyunlarını tiyatro tutkunlarıyla buluşturacak olmaktan son derece onur duyuyoruz” dedi.
Görevlerinin sadece oyun sahnelemek olmadığının bilincinde olduklarını da belirten Serkan Fırtına, “Kentimizdeki çocuk kültür merkezlerinde ve Muzaffer İzgü Sahnesi’nde tiyatro ve drama dersleri vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!