Aydınlatın gecemizi

Güncelleme Tarihi:

Aydınlatın gecemizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2011 00:00

Avrupa’da göğsümüzü kabartan iki temsilcimiz bugün deplasmanda kritik sınavlar verecek. Kaf-Kaf, Krka Novo Mestro’yu yenip çeyrek final biletini almaya çalışırken, Arkasspor Avusturya takımı Posojilnica ile yarı final ilk maçına çıkacak.

Haberin Devamı

İkisi de 20.00’de başlayacak

İzmir’in basketbol ve voleyboldaki gururları Pınar KSK ile Arkasspor, Slovenya’da bu gece önemli sınavlar verecek. Eurochallenge Top 16’da ilk yenilgisini Belçika ekibi Antwerp karşısında almasına rağmen (J) Grubu’nda liderliğini sürdüren Kaf-Kaf, Krka Novo Mestro’yla çeyrek final vizesi için kapışacak. Novo Mestro Spor Salonu’ndaki maç 20.00’de başlayacak. Karşıyaka kendisiyle aynı puana sahip rakibini yenerse çeyrek finali garantileyecek. KSK’nin kaybetmesi halinde ise gözler yine bugün oynanacak Antwerp-D.Mons-Hainut karşılaşmasına çevrilecek. KSK, Belçika temsilcisinin 21.30’da başlayacak maçı kazanması halinde bitimine bir maç kala tur atlayacak.

İzmir’deki rövanş 26 Şubat’ta

Arkasspor ise 2009’da müzesine götürdüğü Challenge Cup’ta Avusturya’nın Posojilnica takımıyla deplasmanda yarı final ilk maçına çıkacak. Slovenya’nın Prevalje kentindeki Sportna Dvorana Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Zorlu randevuyu İspanyol Rafael Alonso ile İsviçreli Sascha Stanisic yönetecek. Rövanş maçı 26 Şubat Cumartesi günü İzmir’de oynanacak. Mavi-beyazlı ekibin ismini finale yazdırması için ya iki maçı da kazanması, ya da birer galibiyet halinde İzmir’de oynanacak altın seti alması gerekiyor. Yarı finalde Yunanistan’ın EA Patras ile İtalya’nın Lube Banca Marche takımları ise yarın karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!