Aydın'da günün konusu "Milyonerler"

Güncelleme Tarihi:

Aydında günün konusu Milyonerler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2015 01:02

MİLLİ Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 50 milyon TL tutarındaki büyük ikramiyenin isabet ettiği şanslı çeyrek biletlerden ikisinin Aydın'da satıldığının öğrenilmesiyle kentte heyecan başladı. Çeyrek biletleriyle 12.5'ar milyon liranın sahibi olan iki talihlinin kim olduklarını merak ediliyor.

Haberin Devamı



Büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletlerden birini sattığını belirten Enver Göktepe, 2171 numaralı bayii Emine Kaçmaz'a yardım etmek amacıyla seyyar bilet satışına çıktığını söyledi. Asıl mesleğinin inşaat işçiliği olduğunu kaydeden Göktepe, şöyle konuştu:
"Her yılbaşı Sevgi Yolu'nda seyyar bilet satıyorum. Bu yılbaşında 269 serisi ile başlayan biletten 10 bine yakın sattım. Büyük ikramiye bu biletlerden birine çıktı. Talihlinin kim olduğunu bilmiyorum. Geçen hafta yapılan deve güreşlerine gelen birine çıktığını tahmin ediyorum. Hayırlı olsun. Büyük ikramiyeyi iyi işlere harcasın. Benim bir beklentim yok. Ancak, yardım ederse de 'Hayır' demem."
AYNI SERİDEN ÇEKTİ, OLMADI
Aynı seriden bilet aldığını söyleyen esnaf Mustafa Kara, "Benim biletimin son üç rakamı farklı. Bana çıkmamasına üzüldüm. Ancak bu çevreden bir kişiye ikramiyenin çıkmasına çok sevindim. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır" diye konuştu.
Büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletlerden ikisinin kentte satıldığını öğrenen üniversite öğrencisi Havva Uyar, "Ben de bilet almıştım. İkramiyenin Aydın'a çıktığını öğrenince biletime baktım. Ben de talihlinin kim olduğunu çok merak ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!