Aydın'a borcumu ödedim; şimdi sıra Kuşadası'nda

Güncelleme Tarihi:

Aydına borcumu ödedim; şimdi sıra Kuşadasında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2013 01:04

AYDIN Belediye Başkanı, CHP’den büyükşehir adayı Özlem Çerçioğlu, yerel seçimler sonrası Kuşadası’ya ilgili radikal kararlar alacağını ve gözünü kırpmadan, hiçbir tepkiye aldırmadan uygulayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Partisinin Kuşadası Belediye Başkan aday adaylarından Özer Kayalı’yla yemekte buluşan Çerçioğlu, “Aydın’a vefa borcumu ödedim, sıra Kuşadası’nda. Kuşadası’na estetik yapacağız. Aydın’da mafya vardı bitti, sıra Kuşadası’nda” dedi.

“Türkiye’nin ilk turizm kenti” dediği ilçenin bugün hepsinden geride olduğunu ileri süren Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın hak ettiği yere geleceğini, onun için de önce gelişmeyi, değişimi engelleyen mafyanın biteceğini iddia etti. O yüreğin kendilerinde olduğunu belirten Çerçioğlu, şunları kaydetti:

“Kuşadası’nın seçilecek başkanında da o yürek olacak. Gözümü kimse korkutamaz. Evime kurşun, tavuk gönderdiler. Demirden korksak trene binmezdik. Kuşadası’nı yıllarca 40 kişilik çıkar grubu yönetti. Bundan böyle gerçek Kuşadalılar, Kuşadası’nda yaşayanlar yönetecek. Kuşadası ile ilgili önemli kararlara, neresi imara açılacak, nereye ne yapılacaksa halk karar verecek, meclis karar verecek. Balıkçı barınağından yat limanına kadar tüm beton dolguları kaldırıp kumsala dönüştüreceğiz. Türkiye’de bir ilki de Kuşadası’nda gerçekleştireceğiz. Halk marinası yapacağız. Yat limanlarına yüksek kiralar nedeniyle bağlanamayan küçük tekneler için oluşturduğumuz halk marinasında ucuz marina hizmeti vereceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!