Aydın’ın ilk yaşam merkezi

Güncelleme Tarihi:

Aydın’ın ilk yaşam merkezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 00:00

Aydın Belediyesi’nin mülkiyetindeki Yedieylül Mahallesi’ndeki bir kahvehane restore edilerek yaşam merkezine dönüştürüldü ve hizmete açıldı.

Haberin Devamı

AYDIN Belediyesi, mülkiyeti kendisiniinin olan, Yedieylül Mahallesi’ndeki bir kahvehaneyi, restore ederek yaşam merkezine dönüştürüp hizmete açtı. Merkezde, spor ve kültür etkinlikleriyle eğitim seminerleri düzenlenecek.

Başkan CHP’li Özlem Çerçioğlu, “Burasını sadece kahvehane olarak düşünmeyin. Bayramdan sonra 08.30-09.30 saatleri arasında beden eğitimi öğretmeni eşliğinde erkekli ve kadınlı kültür fizik hareketleri yapacağız. İlk gün ben de katılacağım. Herkesi eşofmanlarıyla davet ediyorum” dedi.

Bağışa çağrı

Merkezde, vatandaşlardan yılbaşına kadar çay, kahve ücreti alınmayacağını ifade eden Çerçioğlu, “Aynı zamanda buraya yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere camdan bağış kutusu koyduk. Herkes gönlünden ne koparsa atsın. Bir lokma ekmek parasına muhtaç insanlar var. Bu kumbarada biriken paraları sokakta yaşayan çocuklarımız için harcayacağız. Bir-iki TL’den bir şey olmaz demeyin. İnanın bana damlaya damlaya göl oluyor” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin isteği üzerine her hafta merkeze geleceğini söyleyen Çerçioğlu, bayramdan sonra ayda bir kez mahallelerde kadınlarla birlikte sabah sporu yapacağını ve sosyal ve toplumsal sorunları tartışacağını kaydetti. Çerçioğlu, açılışa katılanlara kartvizitini dağıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!