Avrupa'ya damga

Güncelleme Tarihi:

Avrupaya damga
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2013 00:00

Süper galibiyetlerine Beşiktaş zaferini de ekleyen Pınar KSK’nin adı devlerle aynı listede

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ deplasmanında 70-59 kazanarak Beko Basketbol Ligi’nin son şampiyonunu bu sezon ikinci kez deviren Kaf-Kaf’ın adı, artık Avrupa basketbolunun devleri arasında anılıyor. Lig’de 17 maçta 3 kez yenilen, Eurochallenge Cup’ta 9 müsabakadan birini kaybeden yeşil-kırmızılılar, ünlü basketbol portalı Eurobasket.com’un kulüpler sıralamasında 14’üncü sırayı aldı. KSK, ilk 20’deki takımlardan, zirvedeki Real Madrid’le birlikte en az kaybeden iki ekipten biri oldu.

Anadolu Efes sekizinci
EUROBASKET.com’un lig ve Avrupa kupası maçlarına göre yaptığı değerlendirilmesinde lider olan Real Madrid, bu sezon oynadığı 36 müsabakada 4 mağlubiyet aldı. İzmir’in gururu Pınar Karşıyaka da 26 karşılaşmanın 4’ünde sahayı üzgün terkederek İspanyol devinin performansına ortak oldu. Ülkemizden Anadolu Efes’in 8’inci olarak en üst sırada yer aldığı listede, Fenerbahçe Ülker 11, Banvit ise yeşil-kırmızılıların bir basamak üzerinde, 13’üncü sırada yer aldı. ? Ulaş SAĞ

Haberin Devamı

KARA Kartal’a karşı dört sezon sonra gelen deplasman zaferinin ardından Antrenör Ufuk Sarıca, “Rakibimiz kaybetmedi, biz kazandık” dedi. Sarıca, “Hırslı ama sakin, ne yaptığını bilen, sorumluluk alarak oynayan oyuncularımı kutluyorum. Birbirimize olan güvenimiz maç kazandırıyor. İstanbul’da Arena havası yaşatan Karşıyaka taraftarına da helal olsun” diyerek galibiyetin coşkusunu yaşadı.

TÜM kulvarlarda yoluna dolu dizgin devam eden Pınar KSK’de gözler Eskişehir’de yarın başlayacak Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finalleri’ne çevirildi. Yeşil-kırmızılılar yarın 20.45’te ligde dize getirdiği Fenerbahçe Ülker’le yarı finale kalmak için kozlarını paylaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!