Avrupa’da markamızla mağaza açmak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’da markamızla mağaza açmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2012 22:00

Metin Korkuter, 1966’da Mimar Kemalettin’de küçücük bir dükkan açar. Bu dükkanla, Korkuter Giyim faaliyetine birçok iç giyim markasının Ege ve Akdeniz distrübütörü olarak başlamış olur.

Haberin Devamı

Zamanla bu küçük dükkanda adeta kabına sığamaz hale gelir. İkinci kuşak, yani oğulları Burak ve Haluk Korkuter’in de devreye girmesiyle büyüme kararı alınır. Sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübelerini kendi markalarına aktarmaya karar verirler. Böylece PJS markası doğar. Burak Korkuter ve Haluk Korkuter’in projesi olan PJS ile 1988’de, pijama ve ev giyim ürünlerinin tasarım ve üretimine başlanır.

Hedef 250 bin adet

Bugün Altındağ’da 3 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteren fabrikalarında üretim yaptıklarını kaydeden Burak Korkuter, PJS ürünlerinde rahatlık ve konforu ön planda tuttuklarını belirterek şu bilgileri veriyor: “Tasarımlarda doğal ve pamuklu kumaşlara ağırlık veriyoruz. 2012 yaz kolleksiyonunda baharın ilk müjdejicisi çiçekler ve puantiyelerin kombinasyonu ve uyumunu ön plana çıkaran ürünler tasarlandı. Yılda iki kolleksiyon tasarlanıyor, 2012’de 250 bin adet üretim planlanıyor. Yurt içinde 320 noktada tüketiciyle buluşuyoruz. Yüzde 100 Türk markası sloganı ile özellikle Avrupa, Kuzey Afrika ve Arap ülkelerinden gelen yoğun taleple üretimimiz her yıl büyüyor. Kuzey Kıbrıs, Kuveyt, Mısır, Lübnan, Suudi Arabistan’da anlaşmalı distribütörler, diğer ülkelerde perakende noktaları aracılığıyla ihracat faaliyetlerini sürdürüyoruz. 2013’ten itibaren Avrupa’da kendi markamızla mağaza açmak istiyoruz. Almanya pazarı ile ilgili araştırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Termal üretime başladık

Haberin Devamı

Korkuter İç Giyim Grubu’nun PJS markasıyla 2009’da kadın-erkek-çocuk termal çamaşır üretimine de başladığını ifade eden Korkuter, “Soğuk kış şartlarında vücudunuzun oluşturduğu ısıyı vücutta tutan termal ürünlerin birçok kullanım alanı bulunuyor. Sporcular, öğrenciler ve dış ortamda çok vakit geçiren insanlar için vazgeçilmez ürünler. 2013 yılında 80 bin adet termal çamaşır üretimi planlanlıyoruz.

Sephora’dan BeautyShow

Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora, çok özel bir aktiviteyi hayata geçirdi; Sephora BeautyShow... 2012 bahar sezonunun yeniliklerinin, parfüm, makyaj, cilt, saç, tırnak bakım önerilerininin ilk defa bir arada keşfedilebileceği özel organizasyonda, Sephora mağazalarında kozmetik tutkunlarını çeşitli sürprizler ve indirimler bekliyor. Bugün yapılacak etkinlikle, Agora Mağazası’nı adeta bir fuar alanına çevirecek olan Sephora, BeautyShow’la ziyaretçilerini büyüleyecek.

Haberin Devamı

Matraş’tan el yapımı valizler erkekler için

Hakiki deriden hazırlanan el yapımı Matraş valizler, sık seyahat eden erkeklerin vazgeçilmezi oldu. El bagajı olarak kullanılan valizler, dikdörtgen ve yarım ay kesim iki farklı modele sahip. Krokodil baskılı siyah model lüks bir sunuma sahipken, kahve, tarçın ve siyah düz deriden hazırlanan modeller ise şıklığın ötesinde bir duruş gösteriyor.

Ebru sanatı Emsan’la hayat buldu

Sanat ruhuna sahip tüm kadınların ilgisini çeken “Ebru Sanatı” Emsan’ın porselen kahvaltı setlerinde hayat buldu. Ebru sanatından esinlenerek ortaya çıkan Emsan “Ebru” porselen kahvaltı takımı ile sabah kahvaltılarınız bir başka geçecek. 44 parçadan oluşan ve 279 TL’den satışa sunulan Emsan Ebru setini İzmir mağazalarında bulabilirisiniz.

IKEA’dan mutfaklara özel

Haberin Devamı

IKEA’nın, 30 Ocak - 3 Haziran arasında düzenlediği “Mutfak Kampanyası”yla hayaller gerçeğe dönüşüyor. Her zevke ve her bütçeye uygun olarak tasarlanmış 25 yıl garantili çeşitli mutfak kapakları IKEA Aile Kart sahiplerine özel avantajlarla sunuluyor. Forum IKEA’nın bu kampanyasından 3.000 TL ve üzeri mutfak alışverişi yapan kart sahipleri yararlanacak.

DARTY Bornova Kids Mall’da

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden elektronik ve beyaz eşya perakendecisi DARTY, Türkiye’deki 26. mağazasını bugün 09.00’da Bornova Kids Mall AVM’de açıyor. İstanbul dışındaki 12. mağazasını açacak olan DARTY, LCD TV’den buzdolabına, dizüstü bilgisayardan cep telefonuna kadar pek çok üründe bugüne özel indirim yapıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!