ATÜ Duty Free şimdi iç hatlarda

Güncelleme Tarihi:

ATÜ Duty Free şimdi iç hatlarda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 14:19

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ni simgeleyen ürünlerin de satışa sunulduğu ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde yeni bir mağaza açtı.

Haberin Devamı

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde yeni bir mağaza açan ATÜ Duty Free, yeni mağazada Bodrum’u simgeleyen ürünleri satışa sundu. Yerli ve pamuklu tekstil ürünleri markası olan White by Nature Bodrum’un beyazını ön plana çıkaran ince pamuklu T-shirt, elbise ve bluz gibi ürünlerine yer verildi. Lalay markasının el dokuması havlu ve bornozları da Bodrum’a özel ürünler arasında yer aldı. Yerel ürünlerin tüm dünyaya tanıtımını yapmak ve satışını desteklemek amacıyla Bodrum lokumu, yöresel zeytinyağı ve hediyelik eşyalar da mağazada satışa sunulan ürünler arasında olduğu belirtildi.

Dünyaca ünlü markaların saat, mücevher, güneş gözlüğü, çanta ve oyuncak gibi ürün çeşitlerinin yanı sıra mağazanın modern mimarisi de titizlikle çalışıldı. Mağaza deniz dalgalarını çağrıştıran çizgilerle tasarlandı. Toplam 140 metrekare olan mağaza, müşterilerine dört bir taraftan giriş çıkış sağlayan 360 derecelik bir açıya sahip hale getirildi.

ATÜ Duty Free’nin, Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar geliş ve gidiş katında dört olmak üzere, iç hatlardaki yeni mağazayla birlikte toplam beş mağazası bulunuyor. Milas-Bodrum Havalimanı’nın 2015 yılında 3 milyon 877 bin yolcuya hizmet verdiği belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!