Atiye coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Atiye coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 14:55

İzmir'de sahne alan Atiye şovlarıyla göz doldurdu.

Haberin Devamı



İZFAŞ tarafından, 82'nci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen konserde sahneye çıkan Atiye, şarkıları ve şovlarıyla göz doldurdu.
MTV Avrupa Müzik Ödülleri En İyi Türk Sanatçı Ödülü sahibi Atiye, Fuar Yeraltı Otoparkı üstündeki çim alanda düzenlenen konserde, Gözyaşlarım, Atiye, Budur adlı albümlerinde yer alan şarkılarını seslendirdi ve programı boyunca dans etti. Binlerce hayranı tarafından ilgi ve beğeniyle izlenen Atiye, şarkılarının bir bölümünü sevenleriyle birlikte seslendirdi.
Almanya'nın Bremen şehrinde doğan, küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başlayan, 8 yaşında Almanya'dan Amerika'ya taşındıklarını, burada 6 ay yaşadıktan sonra İzmir'e yerleştiğini anlatan Atiye, kendisinin de İzmirli sayılacağını söyledi. İlerleyen yıllarda bir yıl Hollanda'da sanat eğitimi aldığını, Bremen'de şan derslerine başladığını, Almanya'da lise eğitimini tamamlayarak 2008'de düneş yaptığını dile getiren Atiye, ses eğitimini İzmir Devlet Opera ve Balesi Şan Pedagogu Bariton Aşkın Metiner ile sürdürdüğünü sözlerine ekledi.
Konser sonunda, İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay tarafından plaketle teşekkür edilen Atiye, İzmir'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!