Aşk Doktoru İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Aşk Doktoru İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2013 00:00

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz mutluluğun formülünü paylaştı.

Haberin Devamı

Posta Gazetesi yazarı, ‘Aşk doktoru' adıyla tanınan Mehmet Coşkundeniz Konak Belediyesi Melahat Yılmayan Öğrenme Evi kursiyerleriyle bir araya geldi. Aşk ve birliktelikler üzerine kadınlarla keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Coşkundeniz, sorulara da cevap verdi.
Halk arasında “Kötü giden evlilikleri çocuk kurtarır” sözünün çok yanlış olduğunu belirten Mehmet Coşkundeniz, “İstatistiklere bakıldığında boşanmaların yüzde 63'ü çocuk sahibi çiftlerdir” dedi. Coşkundeniz, uzun süreli ve mutlu bir evliliğin sırrını, “Mutlu evliliğin ‘5 S' kuralı vardır. Sevgi, saygı, sadakat, sabır ve evliliğin olmazsa olmazı seks. Bunlardan biri olmazsa o evlilik temeli sarsılır ama çoğu zaman yine ayakta durur. Fakat diğer ayakları da yere basmazsa o evlilik yıkılır” dedi.

Haberin Devamı

Çocuklarının birlikteliklerine yaklaşımları konusunda da ebeveynlere tavsiyelerde bulunan Coşkundeniz, “Çocuklarınıza, onaylamasanız dahi yaşadıkları birlikteliklere yasaklar getirmeyin. Çünkü yasak olan ilgi çeker. Mutsuz olacağını düşünseniz de uyarın ama müdahale etmeyin. Bırakın aşk acısını yaşasın. Ebeveynin görevi çocuğuna eş seçmek değildir. Sizin doğrularınız onun doğrusu olmayabilir. Sevdiği kişiye sizin gözünüzle göremez. Sabırlı olun ve yaşaması gerekeni yaşasın. Mutsuz olacak diye ayırırsanız ömür boyu o kişi aklında kalır. İlişkiyi yarım bırakırsanız, tamamlanmayan bir ilişkiyi keserseniz hata yaparsınız. Kim bilir belki de kızınız ya da oğlunuz çok mutlu olacak. Acı çekilmeden doğru ilişki bulunmuyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!