Aşırı korumaya tatilciden isyan

Güncelleme Tarihi:

Aşırı korumaya tatilciden isyan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2008 00:00

Bodrum’da tatil yapan Lübnan Başbakanı Fuad Siniora için alınan sıkı güvenlik önlemleri sıkıntı yarattı, yolların trafiğe kapanması sonucu uzun süre bekleyen tatilciler isyan etti.

Bu hep yaşanıyor

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’a gelen İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecat’ın aşırı önlemler nedeniyle mağdur olan vatandaşlardan özür dilemesine yol açıp, "Tahran’da yolların kapanıp insanların rahatsız olmasına izin vermem" dediği olayın benzeri Bodrum’da yaşanıyor.

Otomobilden indiler

Yalı Beldesi’nde ailesiyle birlikte tatilin tadını çıkaran Lübnan Başbakanı Fuad Siniora’nın ülkesindeki karmaşa nedeniyle çok sıkı korunması tatilcileri sıkıntıya soktu. Önceki akşam balık restorana gitmek için çıkan 8 otomobillik konvoy için yollar kesilince vatandaşlar araçlarından inip tepki gösterdi.

Müşteriler kızdı

Koruma araçlarından biri bir başka aracın aynasını parçalayınca, onlarca otomobil yarım saat bekletildi, havaalanına gitmeye çalışan İngiliz turistler uçağı kaçırma korkusu yaşadı. Restoranın diğer müşterilerinin otomobillerini uzağa park edip, yürümelerinin istenmesi de gerginlik yarattı. >> 6’da

Herkes üzüldü

Başbakan Siniora ve ailesi Bodrum’da dolaşırken adeta etten duvar örülüyor. Siniora’nın, yaşanan sıkıntıların kendisini de üzdüğünü, tatil yapanların keyfini kaçırmayacak önlemler alınmasını istediği öğrenildi. Ancak konuk Başbakan’ın hassasiyeti sıkıntıyı azaltmadı. Aynası parçalanan emekli öğretmen çift şikayetçi olmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!