Aşçı diyarına Piyale lezzeti

Güncelleme Tarihi:

Aşçı diyarına Piyale lezzeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

PİYALE, 16. Mengen Aşçılar ve Turizm Festivali'nde, özel üretilen 1 metre uzunluğundaki spagettiyle tanıtıldı. Özel hazırlanan iri bukle makarna ile yapılan salata, ziyaretçilere ikram edildi. Palyaço şov ve makarna yeme yarışlarıyla da renklenen festivalde, çeşitli soslarla hazırlanan Piyale makarnalar beğeni topladı.

TANSAŞ artık halkın marketi

TANSAŞ Genel Müdürü Tanfer Özkanlı, yılın ilk yarısında hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Geçen yıla göre yüzde 156 büyüdüklerini belirten Özkanlı, ‘‘Müşteri odaklı bir organizasyonla devam ediyoruz. Yapılan müşteri araştırmalarının sonuçları da TANSAŞ'ın halkın marketi olduğu sonucunu ortaya koyuyor’’ dedi.

MOPAK’ın hedefi ihracat artışı

KALİTELİ ürünleri ile yurt içinde tercih edilen marka olmayı başaran MOPAK, yurtdışında da pazar payını artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Başta İsrail ve Ürdün olmak üzere Bulgaristan, Yunanistan, Irak ve KKTC ile Orta Doğu ülkeleriyle kurduğu bağlantıları güçlendiren MOPAK, 2001 yılında ihracat hacmini daha da artırmayı hedefliyor.

FEKO Makina’dan Fuar'a güven

EGE Bölgesi'nin tek rulman üreticisi Feko Makina, 69. İzmir Uluslararası Fuarı'nda stand açtı. Kemalpaşa'daki fabrikalarında ürettikleri rulman, yağ keçesi ve benzeri ürünlerini Atlas Pavyonu'nda sergileyen Feko Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Esen, ‘‘Fuar bizim için yeni pazarlar yaratacak, ihracatımızı attıracak. Buna inanıyoruz’’ diye konuştu.

Video English'e İngiliz takviye

İZMİR'deki Video English, kadrosunu İngiltere'den transfer ettiği öğretmenlerle güçlendirdi. Video English'in yöneticisi Neslihan Gündüz, değişimi yakından takip etmek için sürekli yatırım yaptıklarını belirterek, ‘‘İngilizce'nin yanı sıra Fransızca ve Almanca kurslarımızla da iddialıyız. Kurslarımız TOEFL, KPDS başta olmak üzere bankacılık, yüksek lisans, doktora ve doçenlik gibi sınavlara da hazırlık programlarımız var’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!