Artık üşümeyecekler

Güncelleme Tarihi:

Artık üşümeyecekler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2011 00:00

İzmir Çiğli’de kalorifer borularının patlaması nedeniyle üç aydır ısınamayan, birçok sınıfının çatısı akan Evka 5’teki Münevver Öğretmen İlköğretim Okulu’na belediye yardım eli uzattı.

Haberin Devamı

BAŞKAN Metin Solak okula gitti, derslikleri inceledi, okul yöneticileri ve velilerle görüştü, tüm tadilat işlerini üstleneceklerini açıkladı. Hemen çalışmaların başlaması için Fen İşleri’ne talimat veren Solak, ilk etapta, okulun kalorifer sistemini elden geçirtip doğalgaza uyumlu hale getirtti. Derslikler, fen laboratuvarı, tiyatro ve konferans salonunun akan çatısının yalıtımı için de çalışma başlatıldı. Başkan Solak, okulun bahçesindeki, kayma riski bulunan istinat duvarının yükseltileceğini de müjdeledi.
Aile Birliği’ni kırmadı
Okul Aile Birliği Başkanı Gülen Bezek’in talebi üzerine teknik ekiple okula giden ve Müdür Bülent Aydın’la bir araya gelen Başkan Solak, “Aslında bu soruna Milli Eğitim’in el atması gerekiyor. Ancak okulumuz çaresiz kalınca bize başvurdu. Bizim de çocuklarımızın bu sıkıntıyı çekmesine gönlümüz razı olmadı. Bütçemiz kısıtlı olmasına rağmen yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öncelikli olarak kalorifer borularını onardık ve doğalgaza uyumlu hale getirdik. Çocuklarımız bundan sonra üşümeyecek. Çatı aktarma işleri de devam ediyor. Sıkıntısız bir ikinci dönem geçirmelerini arzu ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!