Arkasspor'un Zaksa kabusu

Güncelleme Tarihi:

Arkassporun Zaksa kabusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2015 01:11

CEV Cup 8'li çeyrek final ilk maçında Polonya'da 3-0 yenildiği Zaksa'yı İzmir'deki rövanşta aynı skorla yenmesine rağmen altın seti 15-10 kaybederek Avrupa macerasına nokta koyan Arkasspor, 4'üncü kez eşleştiği Polonya temsilcisi önünde 3'üncü kez mağlup olmanın acısını yaşadı.

Haberin Devamı

Mavi beyazlıları 2009-10'da CEV Cup 3'üncü turunda, 2012-13'te de Şampiyonlar Ligi 6'lı Play-Off turunda kupa dışına iten Zaksa, bir kez daha sevinen taraf oldu. Arkas rakibini sadece 2011-12'de Şampiyonlar Ligi 12'li Play-Off turunda eleyebildi.

Arkasspor antrenörü Glenn Hoag, ilk maça oranla çok iyi oynadıklarını, taraftar desteğinin de ekstra motivasypon sağladığını belirterek, "Ne yazık ki altın sete basit hatalar yaparak başladık ve oyunun sonunu getiremedik" dedi.
Basın Sözcüsü Uğur Özden ise son derece üzgün olduklarını, artık hedeflerinin Süper Kupa ve ligde final oynamak olduğunu ifade etti. Son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da Avrupa'da derece elde edemeyen Arkasspor, şimdiye kadar oynadığı 7 altın sette 2'nci kez kaybetti.

RAKİP İNEGÖL
Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nde geçen hafta Palandöken Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Arkasspor, yarın İnegöl Belediyespor'u konuk edecek. Atatürk Voleybol Salonu'ndaki mücadele saat 16.00'da başlayacak. Mavi beyazlılar, Bursa temsilcisi önünde 7'de 7 yapmaya çalışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!