Arkas-Bayk 2012’de Eylül’de

Güncelleme Tarihi:

Arkas-Bayk 2012’de Eylül’de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2011 00:00

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Arkas Holding tarafından 28- 31 Temmuz arasında düzenlenen Arkas Bayk Cup yelken yarışı ödül töreninin ardından sona erdi.

Haberin Devamı

Milta Bodrum Marina yat çekek alanında düzenlenen törene Milta Bodrum Marina Genel Müdürü ve Bayk Komodoru Ömer Karacalar, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi, yelken tutkunları ve sporcular katıldı.
Bu yıl onuncusu düzenlenen yarışta, geçen yılın da galibi olan Arkas By Farr Lemon teknesi ve ekibi birinciliği kimseye kaptırmadı. Genel klasmanda Arkas By Far Lemon teknesiyle yarışan kaptan Bernard Arkas kupayı ekibiyle birlikte kaldırdı. Dragut teknesiyle yarışan Burak Algon ve ekibi ikinci, Turkcell Alize Matrak teknesi ile yarışan Sinan Sümer ve ekibi ise üçüncülüğü elde etti.

IRC Grup sonuçlarına göre ise, Arkas By Farr Lemon teknesiyle ekibi IRC 1 kategorisinde, Dragut teknesi ve ekibi IRC 2 kategorisinde, Kalkış teknesi ve ekibi ise IRC 3 kategorisinde birinciliği elde etti.

Haberin Devamı

Ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara plaketlerini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas ve Bayk Başkaptanı Ömer Karacalar verdi. Karacalar, “Yarışları gelecek yıl daha fazla katılım olması için Eylül ayının ikinci yarısıyapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!