Aralarını baz açtı

Güncelleme Tarihi:

Aralarını baz açtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Belediye Başkanı ile Milli Eğitim Müdürü, okul yakınındaki istasyonda ters düştü. Başkan araştırma yaptırdığını söylüyor, müdürse istasyon kaldırılmazsa okulda eğitim yaptırmayacak.

Müdürden başvuru

SOMA'nın Cenkyeri Beldesi'nde, Türkcell Firması bir ilköğretim okulunun yaklaşık 75 metre yakınına baz istasyonu kurdu. Milli Eğitim Müdürü Servet Okur, istasyonun kaldırılması için kaymakamlığa başvurdu, ‘‘İstasyonun buraya kurulmasına izin vermek cinayet. Sökülmezse bu okulda eğitim yaptırmam’’ dedi.

İnceleme yaptırmış

CENKYERİ Belediye Başkanı Ünsal Uzunyılmaz ise istasyonu kurulmasına izin vermeden önce gerekli araştırmayı yaptırdığını söyledi. Uzunyılmaz, Malatya İnönü Üniversitesi, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Ulaştırma Bakanlığı'ndan aldığı bilgilerle izin verdiğini söyledi.

Belgelensin sökeyim

İSTASYONUN belde halkına hizmet olduğunu belirten Uzunyılmaz, ‘‘Bölgede çekmeyen cep telefonları çalışmaya başladı. Yapılan hizmetleri çekemeyenler bu yollarla beni karalamaya çalışıyor. Servet Okur, bunun zararlarını resmi belgelerle ispatlasın, sökeyim’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!