Annesini, kucağında otururken boğmuşlar

Güncelleme Tarihi:

Annesini, kucağında otururken boğmuşlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2012 00:00

İZMİR’de 16 yaşındaki B.Ö., geçen pazar 19.00’da Eski İzmir Karakolu’na giderek, bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

 

 


Genç adam, geçen hafta perşembe günü, dayısı O.Ç ve onun arkadaşı B.A.F. ile birlikte, yengesi Hatice Ç.’yi öldürdüklerini söyledi. Yengesini sürekli rüyasında gördüğünü ve vicdan azabı yaşadığını söyleyen B.Ö., “Dayım, yengemin başka erkeklerle ilişkisinden, çocuğunun da kendisinden olmadığından şüpheleniyordu. Yengemi arabada kabloyla boğup yola attık. Sonra ölmediğini düşünerek geri döndük, bıçaklayıp İzmir Çeşme Otoyolu Zeytinler yol ayrımına 2 kilometre kaldığını gösteren tabelanın altına gömdük” dedi. B.Ö.’nün anlattıklarının üzerine harekete geçen ekipler, söz konusu yerde, 20 yaşındaki Hatice Ç.’nin yarı beline kadar toprağa gömülü cesedini buldu. B.Ö., dayısı O.Ç. ile arkadaşı B.A.F. tutuklandı.

Haberin Devamı


Eve taşınacağız diye
Aşçılık yapan 26 yaşındaki O.Ç.’nin, iki yıl önce kaçırarak evlendiği kiracılarının kızı Hatice Ç.’nin kendisini aldattığından ve çocuklarının babası olmayabileceğinden şüphelendiği ortaya çıktı. O.Ç.’nin, yanına 16 yaşındaki yeğeni B.Ö. ve arkadaşı B.A.F.’yi aldıktan sonra, annesiyle geçinemeyen eşini, yeni bir eve taşınıp yalnız yaşacakları yalanıyla kandırıp yanına çağırdığı, ardından da eve bakma bahanesiyle otomobile bindirip Çeşme Otoyolu’na götürdüğü belirlendi.


B.Ö.’nün, yengesini arka koltukta telefon kablosuyla boğmaya çalıştığı, bir süre sonra da öldüğünü düşenerek otomobilden otoyola attığı, ancak kaçtıkları sırada, ölmemiş olabileceğini düşünerek Alaçatı ayrımından dönerek önce bıçakladıkları, ardından da toprağa gömdükleri tespit edildi. Sorguda, B.Ö.’nün, Hatice Ç.’yi, kucağında 1.5 yaşındaki oğlu olduğu sırada boğmaya çalıştığı öğrenildi. Küçük çocuğun, annesinin boğulması, can çekişmesi, yola atılması, ardından bıçaklanarak toprağa gömülmesi vahşetine ağlayarak tanıklık yaptığı ortaya çıktı.


Sevgilisine götürmüş
Olayın ardından O.Ç.’nin, oğlu M.’yi, İstanbul Gaziosmanpaşa’da oturan ve yasak aşk yaşadığı sevgilisinin yanına götürdüğü, üç ay işinin olduğunu söyleyip bakmasını isteyerek teslim ettiği tespit edildi. Korkunç olayın gazetelerde yer almasıyla gerçeği öğrenen kadının, karakola giderek küçük çocuğu teslim ettiği öğrenildi. Savcılık talimatıyla, İstanbul’dan resimleri gönderilen küçük M.’nin, Hatice Ç. ve O.Ç.’in çocuklarının olduğunun teşhis edilmesiyle, talihsiz yavru Çocuk Esirgeme Kurumu’na ait yurda yelerleştirildi.
Kızının cesedini Balıkesir Sındırgı’da toprağa vermek üzere teslim alan Bayram Tanrıverdi, yaşadıklarına isyan etti, “Sorumlular en ağır cezaya çarptırılsın” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!