Ankaragücü maçı bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü maçı bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 01:17

ALTAY'dan ayrılıp Aydınspor 1923'le anlaşan Murat Uluç, kulüple iplerin Ankaragücü maçında koptuğunu söyledi. Ankaragücü karşılaşmasında bir grup taraftarla yaşadığı tartışmanın ardından ayrılma kararı aldığını açıklayan usta golcü, “Seyirci son dönemde çok üstüme geliyordu. Buna mali sıkıntılar da eklenince ayrılık kaçınılmaz oldu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Altay'a dönmek istediği yolundaki iddiaların asılsız olduğunu sözlerine ekleyen Murat şöyle devam etti: “Başkaları gibi kulübü Futbol Federasyonu'na şikayet etmedim. Altyapısından yetiştiğim Altay için 70 bin TL alacağımı silip, üzerine 30 bin TL vererek bonservisimi aldım. İstesem TFF kanalıyla serbest kalır, tüm paramı alırdım.”

Gençler döndü
İKİNCİ yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Altay'da altyapıdan kamp kadrosuna dahil edilen gençlerden Tuğbey, Bedri, Oğuzhan, Umut Kemal, Sefa ve Aykut İzmir'e gönderildi. Bu oyuncuların çalışmalara altyapıda devam edeceği bildirildi. Bu arada daha önce 19 Ocak'ta bitmesi planlanan kampın, teknik heyet ve futbolcuların 100. yıl kutlamalarına katılabilmesi için 16 Ocak'ta sona ereceği açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!