Ana girişimci

Güncelleme Tarihi:

Ana girişimci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2015 00:01

İSTANBUL’da beş yıl gazetecilik yaptıktan sonra İzmir’e yerleşen Hülya Çobanoğlu Cinsçiçekçi, girişimci oldu, tüm dünyada trend haline gelen “bebeği slingle taşıma” geleneğini Angelina Jolie’den çok önce keşfedip, ticaretini yapmaya başladı. İşe daha sosyal medya yokken başlayan Cinsçiçekçi bugün Türkiye’nin en bilinen sanal bebek mağazalarından “tuniko.com”un sahibi ve uluslararası “Boba”nın distribütörü.

Haberin Devamı

Kendi bebeği ile başladı

Bebeği doğduktan sonra “Kazancımı bakıcı ve diğer giderlere vereceğime kendi işimi kurayım” diyen Cinsçiçekçi, ilk bir yıl çeşitli ürünler sattıktan sonra Anadolu insanının çok da yabancı olmadığı “sling”lere yoğunlaştı. İşe başladığında slinglerin Avrupa’ya iş yapan atölyelerce el altından satıldığını, profesyonel anlamda çok az markanın olduğunu kaydeden Cinsçiçekçi, “Ben markanın tescilini alıp Avrupa’ya da iş yapmaya başladım. Büyük bir ihtimalle pazar payı açısından en yüksek kısımdayım. Şu anda hala çalıştığım İstanbullu bir firma var, ama kendi ürünlerimi de yapmak istedim. Öte yandan dünyanın en çok tercih edilen bebek taşıma ürünleri şirketi ABD’li Boba’nın distribütörlüğünü de 1.5 yıl önce aldım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ana girişimci

Farkı samimiyeti

İşe “sosyal medyanın sosyal medya olmadığı zamanlar” blogger olarak başladığını ve ilk ürünleri de blog networkleri üzerinde sattığını, şu anda da vakit buldukça “hülyanintunasi” ve “anagirisimci” adlı bloglarına yazmaya çalıştığını dile getiren Cinsçiçekçi, “Sattığım ürünleri üretme şansım olunca hem kimyasal, hem de dayanıklılık testlerini kendim yaptırabiliyorum. Bence mükemmel ürün kendi yapabildiğiniz ve kullandığınızdır. Farkımın samimiyet olduğuna inanıyorum. Çünkü tavsiye etmediğim hiçbir ürünü de satmıyorum”
dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!