Altınordu ezdi geçti

Güncelleme Tarihi:

Altınordu ezdi geçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 09:47

Alsancak Stadı’nda baştan sona üstün olan, bir topu direkten dönen Şeytanlar’ı coşturan gollerde Mert (2) ve Engin imzası vardı. Konuk ekip kalecisi 79’da kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

Şirketleştirdiği Futbol Şubesi’ye 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğu hedefleyen Altınordu, güçlü Arsinspor’dan 3 puan 3 golle aldı ve geçen hafta Kocaeli’de bıraktığı 2 puanı telafi etti: 3-1. Maça fırtına gibi başlayan Şeytan, 19. dakikada gole çok yaklaştı. Ozan’ın ara pası ile sol çaprazda topla buluşan Gökhan Yılmaz’ın sert şutu üst direkten geri döndü. 23’te perde açıldı. Emre’nin düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Mert, topu yaklaşık 25 metreden filelerle buluşturdu: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti.
58’de Ozan, Arsin ceza sahası içinde Ömer’in sert müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mert, Altınordu’yu iki farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0. 69’da sol çaprazdan ceza sahasına giren Mehmet Şükrü kaleci Evren’le karşı karşıya kaldı, sert bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-1.
79’da ceza sahası dışında Mert’e sert müdahalede bulunan Arsinspor kalecisi Serkan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 90+4’te Engin sağ çaprazdan aşırtma bir vuruşla kapanışı yaptı: 3-1.

Haberin Devamı

Talihsiz Güneş Can
Altınordu’da hafta içinde yapılan antrenmanda sakatlanan Güneş Can Görgülü, son anda kadrodan çıkarıldı. Genç oyuncunun 15 gün forma giyemeyeceği açıklandı. Bu futbolcunun yerine Furkan Tuşik, ilk kez lig maçında 11’de yer aldı.
Ev sahibi takımın bankolarından Engin Güngör, dün formasını Mert Özkaptan’a kaptırdı.

Göztepe’den destek geldi
Altınordu Sportif A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan yurt dışında olduğu için karşılaşmaya gelemedi. Hafta içinde baba olan İbrahim Görücüoğlu, eşi ve kızını evde bırakarak maça yetişti. Eski başkanlardan İlyas Gönen, taraftarı coşturmak için kapalı tribünü tercih etti. Göztepeli bir grup taraftar, Altınordu’ya destek verdi.

Dev formalarla güzel mesajlar
Altay Alsancak Stadı açık tribününe, üzerinde “10 yılda Süper Lig’e” ve “1923’ten sonsuza Altınordu” yazılı, 54 metrekarelik dev Altınordu formaları asıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!