Altın'cı caddeden Bodrum'a iki mağaza

Güncelleme Tarihi:

Altıncı caddeden Bodruma iki mağaza
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 01:10

ORİJİNAL tasarımlar ve exclusive (seçkin) ürünlerden oluşan farklı koleksiyonlarla ev dekorasyonunda zevkli ve rahat alışverişin adresi ‘www.altincicadde.com’, İstanbul’daki Trump Towers’tan sonra turizm cenneti Bodrum’da açtığı iki mağaza açtı. İşletmeciliğini Elif Dürüst’ün yaptığı, Yalıkavak Palmarina ve Ortakent- Yahşi’deki Yalıpark AVM’de açılan mağazalar dekorasyon tutkunlarının uğrak yeri oldu.

Haberin Devamı

Üç yıl önce Doğan Grubu’nun da katılımı ile Altıncı Cadde’yi kurduklarını ve evle ilgili akla gelebilecek mobilyadan ev tekstiline, mutfak eşyasından banyo aksesuvarlarına kadar akla gelebilecek yüzlerce ürünün en kaliteli ve en ekonomik fiyatlarla sunulduğunu söyledi.

ÇIZGISINDE RAKIBI YOK

Türkiye’de ilk kez online ve offline satışı birleştirdiklerine dikkati çeken Dürüst, “Bodrum’a özgü çizgiler taşıyan şık ve orijinal tasarımları, kişisel tarzlarıyla birleştirerek evlerine yansıtmak isteyen Bodrum aşıklarını mağazalarımıza bekliyoruz” dedi. Rakiplerinden kendilerini ayıran çok önemli detaylar olduğunu vurgulayan Dürüst, “Öncelikle kampanya sitesi olarak başlayıp, bir yıl bu şekilde devam ettikten sonra e-ticaret bölümünü oluşturduk. Şu an hem sürekli satışımız var, hem de kampanya satışlarımız. Konsept ürünlerimiz ve tarz anlayışımızdan yola çıkarsak bizim çizgimizde bir rakibimiz olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Haberin Devamı

BIRBIRINI DESTEKLIYOR

Sitelerindeki “Popüler Kategori” bölümünün haftanın iki günü yenilendiğini ve o bölümde en çok ziyaret edilen ürünlere yer verildiğini belirten Dürüst, “Üç yıldır hizmette olan internet sitemiz daha sonra online ve offline alışverişi birleştirmeye karar verdiğimizde mağazaya gelip ürünleri birebir gören, ürünlere dokunan müşterilerin bize olan güveninin arttığını gördük. Yani mağaza ve web sitesi birbirini desteklemeye başladı” diye konuştu. Yılın 12 ayı açık olan Altıncı Cadde’nin Yalı Plaza mağazası 780 metrekare alanda saat 10.00-19.00, Palmarina mağazası ise 10.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!