Altay’a 4 taze kan

Güncelleme Tarihi:

Altay’a 4 taze kan
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 12:39

 SPOR Toto 3’üncü Ligi 1’inci Grup takımı Altay, 4 genç futbolcusunu profesyonel yapacak.

Haberin Devamı

Transfer yasağı nedeniyle bu sezon altyapı ağırlıklı kadrosuyla mücadele eden siyah beyazlılarda teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim, U19 takımından kaleci Fehmi Kızılata, orta saha oyuncusu Atakan Atalan ve kanatlarda görev alan Efecan Koman ile Onur Paksoy’u profesyonel yapma kararı aldı.

Teknik direktör Serdar Sabuncu, 4 futbolcunun da A Takım’la antrenmanlara çıktığını ifade ederek, "Gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapıyoruz. Altay’a ve Türk futboluna altyapımızdan yeni oyuncular kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Altay’ın kaleci Fehmi için Manisaspor’a yetiştiricilik bedeli ödemesi gerektiği, futbola siyah beyazlılarda başlayan Atakan, Efecan ve Onur’un belgelerinın hazır olduğu bildirildi.

KÜL KIZI ALTAY İÇİN SAHNEDE

Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin siyah beyazlı kulübe sanatsal aktivitelerle destek vermek amacıyla organize ettiği Kül Kızı adlı sinematik müzikal, yarın saat 20.30’da Sabancı Kültür Sarayı’nda İzmirliler’le buluşacak. Sanatçı Mutlu Polat’ın tek kişilik gösterinden elde edilecek gelir kulübe bağışlanacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!