Altay noktayı koydu

Güncelleme Tarihi:

Altay noktayı koydu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2013 01:44

YENİ sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Altay, “Üç çilek istiyorum” diyen Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın raporu doğrultusunda Ç.Rizesporlu Çetin, Adana Demirsporlu kaleci Ramazan ve Bolusporlu Mesut Çaytemel’i renklerine bağladı ve transferi kapattı.

Haberin Devamı

“Zor bir dönemde önemli isimlerle anlaştık. Yeni transferlerimiz gücümüze güç katacak” diyen Kayıhan, kamp döneminde futbolcularını daha yakından tanıma fırsatı bulacağını söyledi.

Siyah-beyazlı ekip, transfer döneminde Alihan (Sivas), Ardahan (Dardanel), Burak, Ramazan (Adana DS), Ersan (Adıyaman), Selçuk (Denizli Bld), Mehmet Budak (Eyüpspor), Mustafa Cevahir (Y.Malatya), Şehmuz (KSK), Yüksel (Siirt), Mesut (Bolu) ve Çetin’le (Ç.Rize) anlaşırken, kendilerini zorlu bir yarışın beklediğini dile getiren Kayıhan, “Neredeyse gruptaki her takım favori. Ancak ipi göğüsleyecek güce sahibiz” şeklinde konuştu.


İlk rakip Dardanel
YENİ sezon hazırlıkları kapsamında İzmir’de oynadığı ilk özel maçta Menemen Belediyespor’la golsüz berabere kalan Altay, Kızılcahamam’daki ilk provasında bugün 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Dardanelspor’la karşılaşacak. Patalya Otel’in sahasında oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak. Cumartesi günü Anadolu Selçuklu, pazartesi İskenderun DÇ, 22 Ağustos Perşembe günü ise Pendikspor’la oynayacak Altay, İzmir’de iki hazırlık maçı daha planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!