Altay’dan kaçış yok

Güncelleme Tarihi:

Altay’dan kaçış yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 22:35

Haberin Devamı

ALTAY yönetimi 2009-2010 sezonundan kalan toplam 338 bin TL tutarındaki alacakları nedeniyle serbest kalmak için Futbol Federasyonu’na başvuran Yiğitcan ve Yüksel için gereken ödemeyi yaptı. TFF’ye 338 bin TL yatıran siyah-beyazlılar, bir yıl daha sözleşmesi bulunan stoper Yiğitcan ile 2012’ye mukavelesi olan Yüksel’in serbest kalmasını önledi. Yönetimin, iki futbolcunun da sundukları ödeme planını beğenmemesi nedeniyle bu hamleyi yaptığı açıklandı. Altay’ın bu sezonki sözleşmesinde 500 bin TL yazan Yiğitcan’ı, eski kulübü istanbul BŞB’ye olan 120 bin TL’yi de ödeyip en iyi teklifi yapana satması bekleniyor. Teknik Direktör Ercan Ertemçöz’ün Yüksel’in takımda kalması yönünde rapor verdiği belirtildi. İki futbolcu da 1 Temmuz’da takımla birlikte çalışmalara katılmak üzere izmir’e gelecek.

Haberin Devamı

Göz-Göz’ü fırtına vurduizmir’de etkili olan fırtına ve sağanak yağış, Göztepe’nin Gürsel Aksel Tesisleri’ne de zarar verdi. Tesisi çevreleyen duvarların Fatih Koleji tarafındaki bölümü çöktü. Çöken duvar yüzünden tenis kortlarının etrafındaki tel örgüler de yıkıldı. Bu arada Ali Gültiken, Karabük’le sözleşme yenilemeyen stoper Tayfun Taner’le masaya oturdu. g.saray’da yetişip Eyüp, Ç.Rize, Kocaeli formalarını da giyen 27 yaşındaki futbolcu 42 kez genç milli oldu. İkinci Lig’e gelmek istemeyen Tayfun’u, Göztepe’nin eski kalecilerinden Bülent Ataman’ın ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. İç transferde daha önce anlaşmaya varılan Mehmet Yılmaz 3 yıllık sözleşme imzaladı.

KSK’de Arıca solak istiyorKADROSUNU Fırat, Bayram, Erkan, Özden, Hakan ve Olgay’la takviye eden Karşıyaka’da Teknik Direktör Erdoğan Arıca, “Sol ayağını kullanıp iyi şut çeken bir yabancı almamız şart” dedi. “Geçen sezon ligde görev yaptığım 7 maçta hiç ceza sahası dışından şutla gol bulmadık” diyen Arıca, “Forvet arkasına ve kanatlara yabancı alacağız. Brezilya’da ligler 13 Temmuz’da yeniden başlayacak” dedi.

Buca’dan Kadir için 100 bin TLBUCASPOR, dış transferde şimdiye kadar bonservis bedeli ödeyerek sadece Altınordu’dan Kadir’i aldı. Fırtına, geçen sezon iyi bir performans gösteren 1989 doğumlu sol bek için Altınordu’ya 100 bin TL verecek. Bu arada önceki gün Kongolu Mulemo’yu alarak beşinci yabancıyı da kadrosuna dahil eden sarı-lacivertliler, altıncı hakkını mutlaka forvetten yana kullanmak istiyor. Belçikalı Mpenza’yla iki haftadır mesafe kaydetmeye çalışan yönetim, farklı isimlere de yönelebilir.

Haberin Devamı

Manisasporcell hattı geliyor? M. Hakkı ÖZBAYIR / MANİSAMANİSA Başkanı Kenan Yaralı, Manisasporcell hattıyla tüm taraftarlara ulaşmayı planladıklarını açıkladı. Genç MASİAD ve Manisaspor Eski Futbolcular Derneği’nin üyelerini ağırlayan Yaralı, “Manisaspor’u marka haline getirmeye çalışıyoruz. Özellikle tribünlerin dolması için büyük çaba sarfediyoruz. Taraftarımıza maça gelmedikleri zaman da ulaşmak, golleri izlettirip gelişmelerden anında bilgilendirmek için Manisasporcell hattını kuracağız. Kulüp ürünlerinin satılacağı mağaza da hayata geçecek” dedi.

Altınordu’da kongre günüALTINORDU’nun Yeşilyurt’ta bugün 20.00’de yapılacak kongresinde başkan adayları Şener Öztürk ile Mustafa Bilen’in listeleri çarpışacak. Öztürk, “Kongreden ne sonuç çıkarsa çıksın, kazanan Altınordu olacak” derken, Bilen Altınordu’yu yeniden 2. Lig’e çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Haberin Devamı

izmir’den beş milliU-15 Milli Takımımızın rusya ile deplasmanda oynayacağı iki özel maçın kadrosuna izmir’den beş futbolcu aldı. Buca Genç’ten Hüseyin Yenmesliler, Taylan Antalyalı, Burak Aydın ve Ömer Kamberoğlu’nun yanı sıra Altay’dan Çağrı Gülcü kadroya çağrıldı. Manisalı Murat Demir de kadroda yer alıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!