Alkollü kızlar duvara carptı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü kızlar duvara carptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2008 00:00

Aşırı alkollü ve kasksız olarak kullandığı motosikletle önce kaldırıma ardından da duvara çarpan İngiliz Sun Thomson ve arkadaşı yaralandı.

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ndeki kaza, Kemal Elgin Bulvarı, Telekom Kavşağı’nda, önceki gün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İngiltere’de kuaförlük yapan Rebeka Sun Thomson (20) ve Careen Parlemeno (21) iki haftalık tatillerini geçirmek için üç gün önce Marmaris’e geldi. İki genç kız, kiraladıkları 48 P 3943 plakalı motosikletle Marmaris ve çevre köylerini gezmeye çıktı.

Gün boyu gezdiler

Gün boyu gezen iki arkadaş, dönüşte Uzunyalı Mevkisi’ndeki Janet Bar’da içki içip, eğlendi. Aşırı derecede alkol alan iki genç kız otellerine dönmek üzere tekrar motosiklete binerek, yola koyuldu. Rebeka Sun Thomson’un kullandığı motosiklet, Telekom Kavşağı’nda arkasında oturan arkadaşı Careen Parlemeno’nun kontrolsüz hareketi nedeniyle kontrolden çıktı. Alkolün de etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Thomson, önce kaldırıma ardından da bir duvara çarptı.

400 promil

Kasksız olduğu belirlenen Thomson ve Parlemeno, kazada yaralandı. 400 promil alkollü Thomson ile 385 promil alkollü olan Parlemeno, karakola götürüldü. Kızlar motosikletteki zararı karşıladı.

Büyük şok yaşadılar Burnu kırılan Thomson ile sağ ayağında ve kolundan yaralanan Parlemeno çevredekilerin çağırdığı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!