Akhisar meydan okudu

Güncelleme Tarihi:

Akhisar meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2010 00:00

Son üç sezonda iki şampiyonluk kazanarak dikkatleri üzerine çeken Akhisar Belediyespor, bir fire dışında tümüyle koruduğu kadrosunu 3 yerli, 3 yabancı oyuncu ile takviye ederken, Teknik Direktör Özcan, “Bizi hafife alanlar yine yanılacak” dedi.

Haberin Devamı

EGE futbolunun parlayan yıdızı Akhisar Bld, 2007-08’de 3. Lig, 2009-10’da 2. Lig’de elde ettiği şampiyonlukların ardından bu sezon ilk kez mücadele edeceği Bank Asya 1. Lig’de de mutlu sona ulaşarak koleksiyonuna bir kupa daha eklemek istiyor. Manisaspor’dan kiralanan Tuncay dışında iç transferde tek bir fire dahi vermeyen yeşil-siyahlılar, nokta transferlerle güçlendirdikleri kadrolarıyla şimdiden rakiplerine meydan okuyor.
Centilmenlik de önemli
Akhisar’da 5. sezonuna giren Teknik Direktör Atilla Özcan, kendilerine kolay lokma gözüyle bakanların yine yanılacağını belirterek, “Geçen sezon bu hataya düşenler, biz 1. Lig’e çıkarken arkamızdan baktılar. Bu sezon da ligin dişli takımlarından biri olacağız. Ancak sportif başarı kadar centilmenliğe de önem veriyoruz. 1. Lig’de şampiyon olup olamayacağımızı bilmem ama Fair-Play Ligi’nde zirvede yer alacağımızdan kuşkum yok” dedi.
Havayı bozmamak için
Geçen yılki kadroyu 3 yabancı, 3 de yerli oyuncu ile güçlendirdikleri hatırlatan Özcan, takımdaki havayı bozmamak için kulübe başvuran çok sayıda yerli ve yabancı oyuncuyu geri çevirdiklerini belirterek, “Altyapıdan gelen gençlere bu yıl da şans vereceğiz. Hatta 2. Lig’de oynamayanları 1. Lig’de sahaya süreceğiz. Akhisar Bld, sergileyeceği performansın yanı sıra, futbola bakış açısı ve spor kültürüyle lige renk katacak” diye konuştu.
Rakipler misafirimiz
Başkanlık koltuğuna geçen sezon başında oturan ve ilk döneminde takımı 2. Lig’de şampiyonluğa taşıyan Başkan Hüseyin Eryüksel, her yönüyle örnek bir kulüp olmak için çabaladıklarını söyledi. Akhisar’a gelen her takıma, evlerine gelen misafir gözüyle baktıklarını hatırlatan Eryüksel şöyle konuştu: “Biz böyle davranınca, karşılığını da aynı şekilde görüyoruz. Bu gelenek sürecek. Lige katılan tüm kulüplere başarılı bir sezon diliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!